NNNEEEJJJ !!!!!!!

Det är med  tårar rullande ner för mina kinder jag skriver denna blogg idag Crying 1 Jag ska skriva så att ni förstår varför.

Jag gick å la mig kvart över 11 igår, hade tänkta att färga håret men ides inte. Tänkte vara ordentlig å göra en tidig kväll.

Kl 5.15 vaknar jag av att jag hör ett dunkande ljud i vardagsrummet å ett rasslande ljud av klor som springer till på golvet. Sen hör jag hur någon morrar (ni vet ju hur dom kan prata ibland). Jag flyger upp ur sängen å springer in i v-rummet å tänder lampan.

  Då ser jag:

I sin fåtölj ligger Smulan med huvudet hängandes utanför fåtöljen å KRAMPAR !!! Nelly står med frambenen på fåtöljen å luktar på henne samtidigt som hon "pratar". Jag ropar på Pier å han lyfter ner henne på golvet så att hon inte ska ramla ner från fåtöljen.

Sen börjar jag gråtaCrying 2, jag känner mig så fruktansvärt MAKTLÖS !! Jag kan inte göra nå, bara sitta å titta på när det skummar ur munnen å benen som sprattlar. Hela tiden tänker jag: Hon får inte krampa mer än 3 minuter, då kan det bli skador på hjärnan. Efter ca 1½-2 minuter avtar kramperna .

Benen är ostadiga å blicken flackar. Hon vandrar sen omkring i huset över 1 timme innan hon får ro att lägga sig. Det spelar ingen roll vad jag säger åt henne, det är precis som att hon varken ser eller hör mig. Hon luktar på allting, precis som att hon aldrig har varit här förrut. Luktar flera gånger på Nelly.
Till slut så somnar hon, men jag har svårt för att somna om.

Tankarna sticker iväg: Är det bara EP eller är det hjärntumör? Ska jag måste ta bort henne nu? Fick jag bara 4 år med henne? Är Agility karriären över? Nu kan jag inte avla på henne, hade ju tänkt att gå vallning å sen ta en kull. Skulle då spara en valp efter henne, men nu får jag utesluta det.

Till slut somnar jag oxå, vaknar sen med en dunkande huvudvärk.
Ringer till djursjukhuset i Gammelstad å bokar en tid. Så imorgon kl 9.30 ska Pier vara med henne där. Så nu gäller det att hålla tummarna att det "bara" är EP. Dom sa att hon skulle vara fastande för dom kommer att ta lite prover på henne.

Jag själv jobbar imorgon, jag slutar kl 13. Så jag kommer att ha mobilen i byxfickan så att jag kan svara direkt Pier ringer.

Sen idag har jag varit till Luleå som jag skrev igår i bloggen. I vanliga fall så brukar hundarna få vara hemma, för bilen brukar vara full med kassar. Men inte idag, då fyllde jag baksätet, för hundarna skulle med. Det kändes bättre att hon var med. Hon har sovit hela tiden, hon trivs i bilen.

Sen när jag for från Luleå å såg Djursjukhuset så kom tankarna igen. Så jag har gråtit hela vägen från Gammelstad å hem till Sörbyn.

Har packat upp varorna, så nu ska jag gå å mysa med Smulan i soffan.
Men jag lovar att blogga imorgon så att ni får veta vad veterinären sa.

Men jag hoppas att ni håller tummarna för henne att allt går bra.

Ha de bra! 



  Smulan
MIN LILLA GULDKLIMP !!!!

Jag var tvungen att ta ett kort på henne när hon låg på hallsoffanHappy 
Hon låg på soffan medans jag packade upp varorna.



Smulan

Jag köpte dom nya ben idag.
Hon "piggnade" till direkt när hon fick ett att tugga på.






Inget nytt.

   

Hej igen !!!

Nä, här händer inte någonting nytt. Igår städade jag innan jag for å jobbade. Sen på kvällen när jag kom hem så såg jag en film: Wallander "Villospår". Den var inte så bra
Annoyed And Disappointed jag har sett bättre filmer.

Idag har jag jobbat till 15.30. Sen när jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt. Jag känner inte för   att göra någonting, känner mig seg idagPouty. Vet inte varför.

  Imorgon så är jag ledig å då ska vi till den stora staden: LULEÅ. Jag brukar alltid fara å storhandla när jag har fått lön. Då går jag på: Dollarstore, Jysk, Rusta, ÖB å sen avslutar jag med Willys. Sanna ska följa med, hon ska kolla på kläder. Hon fick ett presentkort i julklapp på H&M.

Jag har även tänkt att färga håret i morgonkväll. Det är 4 månader sen jag färgade sist. Behöver klippa mig oxå, ska ringa å höra när dom har en tid som passar mig. Oftast finns det bara tider när jag inte kan.

Sen jobbar jag Tor, Fre, Lö å Söndag. Jag längtar redan till träningen på SöndagHappy  Måste komma på hur jag ska göra med Smulan.

SÅ OM NI SOM LÄSER DETTA HAR BRA RÅD ELLER TIPS, SÅ KAN NI GÄRNA MAILA MIG ELLER SKRIVA I MIN GÄSTBOK Happy !!!

Jag är öppen för ALLA råd och tips.

Nä, nu ska jag kasta mig på soffan, men jag kanske bloggar mer sen.

BYE BYE !!!!!


Smulan

Smulan har redan lagt sig, fast på hallsoffan Happy 


  Nelly

Så här bra blir korten när man ska ta dom på Nelly, hon är en riktig linslusBrows
Hon kom bara närmare å närmare kameran.








Tävingen i Happis!

HALLÅ !!!! Hi 


Nu är det några dagar sen jag bloggade. Ser att Torsdag är sista dagen jag har bloggat.

Då börjar jag:

Fredag jobbade jag, sen på kvällen gick jag mest omkring å var nervös pga tävlingen. På Lördag steg jag upp 9 å började rulla mot Happis kvart över 10. Å det var tur, för det snöade å var snörök. Det tog 1  timme å 45 minuter att köra 13 mil Shock 2 , jag fick köra 60-70 ibland pga att det blev som en vit vägg framanför bilen å man såg INGENTING. Jag fick nästa panik ibland när man visste att man hade bilar bakom å framanför men man såg dom inte. Ändå kommer det IDIOTER å kör om. Inte är det ju konstigt att det händer olyckor. Tänk om folk kunde köra med insidan av hjärnan. Men dom är väl tomma där inne Annoyed And Disappointed 

 Ja då var det ju tävlingen. På Lördag kom jag å Smulan 1:a å 3:a men med fel, så inga pinnar. När jag kom 3:a i hopp så blev det lite snöpligt slut. Sista hoppet in i mål sa jag ingenting till henne,, så hon sprang förbi hoppet så det blev en vägran. Jag tog tillbaka henne å avslutade. Jag vet inte varför jag var tyst?! Jag vet inte vad jag tänkte på, eller om det blev att jag var så säker på att hon skulle ta det i   å   med att banan var slut. ÄRLIGT : Jag vet inte varför jag klantade mig där I Dunno Hade jag sagt nå å hon inte hade rivit hoppet då hade vi varit dom enda felfria å vi hade varit i klass3 nu. 

I Agilityn när vi kom 1:a så trodde jag att hoppet var närmare mig än var det var. Smulan kom ut ur en tunnel sen skulle hon hoppa mot mig över ett hopp, så  jag sa först: UT sen:  HÄR hopp men hoppet var ju längre bort så det blev en vägran där oxå för hon hamnade ju på min sida av hoppet.
På kvällen när jag kom hem så skulle jag ta det lugnt  se på Melodifestivalen, men somnade framanför tv`nSleepy 

Tog oxå fram andra byxor till på Söndan. Det har jag ju glömt att skriva: JAG FICK DRA UPP BYXORNA FLERA GÅNGER  UNDER LOPPEN FÖR DOM GLED NERLaugh  Så på Söndan hade jag andra byxor så då behövde jag inte tänka på det.

På Söndan så diskade vi oss i båda loppen. I hopp så visade jag antagligen lite för mycket åt sidan med vänster arm så Smulan hoppade över ett hinder som stod brevid tunneln där hon egentligen skulle in i. Nattis gjorde likadant med Grynet, det såg jag. Men jag antar att jag gjorde likadant.

I Agilityn så skulle vi springa upp på balansen men Smulan hoppade genom däcket som stod brevid. Tessan sa att min kropp var riktad mot däcket. Tessie (Marias hund) hon var oxå på väg mot däcket   man Maria hann ta fast henne som tur var å vissa henne rätt.

Så nu blir det att träna:
* Min  handling:  Sluta att vifta för mycket med armarna och  tydliga komandon.
* Smulans tempo i slalom: På träningarna går hon bra men inte på tävlingen. Hon tappar farten.
* Bakanför byten: Smulan är känslig på att jag springer bakom henne, då kan hon vända sig om för att se vart jag tog vägen.
* Arbeta med Smulan på avstånd: Nu måste jag vara nära henne å helst framanför henne.

Men jag ska säga att fastän vi diskade båda loppen på Söndan så är jag mer nöjd med dom loppen än dom på Lördan. Jag har verkligen fått dra Smulan på banorna. Hela tiden framanför henne för att få ett tempo.

Vill ju oxå passa på att skriva: GRATTIS TILL ALLA BODEN EKIPAGE FÖR BRA PLACERINGAR, PINNAR Å   MIA`S SM- NOLLA !!!!!!!Raise The Roof

JO , jag har ju köpt Smulan ett täcke !!!  Bra att ha när hon har sprungit å sen ska ligga i buren. Då blir hon inte kall.

Måste ju oxå få skriva att det som jag har gått å varit nervös för: Dom finska ekipagen å muren som vi aldrig har tränat på, dom behövde jag aldrig orora mig för Laughing 2 Vad löjlig jag är, har varit nerövs i onödan !!

I dag jobbar jag kväll, så nu ska jag städa innan jag börjar kl 16. Men ni får ha en bra dag !!!Waving


Här är Smulans täcke:

Smulans täcke


JJJAAAAAAA!!!!!!!!



DETTA  ÄR FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT !!!!!!!
  Å det värsta är att jag får inte säga någonting 
Pouty Det är bara på mitt jobb man vet. Men jag kan ju säga en sak:
 DET ÄR  POSITIVT FÖR MIG Bounce BARA POSITIVT !!!!! Raise The Roof Å VAD JAG ÄR LYCKLIG IDAG !!!!!

Ja sa åt chefen: I helgen ska jag å tävla med hunden i Haparanda å jag har varit så  nervös, men nu skiter jag i hur det går för det här var det bästa jag har hört på länge. Så nu är jag inte nervös längre. Jag kanske inte ska skriva så för vem vet hur jag är på Lördag, då kanske fjärilarna har kommit tillbaka i magen Nervous 
   
Har inte gjort nå speciellt idag. Jobbat till 15 å sen for jag hem å började att kolla på ett nytt schema  som ska börja gälla f.o.m 1/4.
  
Imorgon jobbar jag 8-13 sen ska jag hem å städa, för under helgen ska jag bara ta det lugnt efter tävlingarna. Hade tänkt att fara å kolla på IKEA efter tävlingarna på Söndag, men det beror oxå på hur trött man är. Har hört att det är så stort å att det tar lång tid att gå igenom å kolla på allt. Jag har ju bara 12 mil enkel väg så jag kan ju fara någon annan helg.

Har inte så mycket mer att berätta. Men imorgon får jag se om jag ids blogga, det beror på om det händer nå som är värt att skriva om.
Idag hade jag kunnat skriva mer, men när jag inte fårZip It Jaja ni får ha en trevlig kväll ialla fall, det ska då jag ha!! 
JAG KAN INTE SLUTA LERoll !!!!!


Hej då !!!!Waving

PS: Jag sätter in lite kort på Smulan som Sanna å Nina har tagit.


Smulan

Sanna tyckte att Smulan var snygg i hennes solglasögon och .....


Smulan


... .hennes rosa halsband.


Smulan

Det här kortet har Nina tagit när hon  var hundvakt i sommar när vi var på PDOL.


NU KOMMER BÄSTA BILDEN !!!!!



Smulan

KOLLA ÖGONEN !!! 
Jag tycker det blev en häftig bild ( det är taget samma kväll som kortet ovanför)






GALEN !!!!!!



Ja, det är precis vad jag håller på att bli: GALEN !!!!! 
Crazy  Jag kan inte sluta tänka på Haparanda tävlingen som ska vara i helgen. Inte blev det bättre att jag kom på att dom har har ändrat reglerna. Nu får bara 15% pinnar !!!  Så i mina lopp i helgen är vi 4 i Agility å 6 i Hopp, det innebär att jag å Smulan MÅSTE VINNA för att ta en pinne.

Om det bara är finska ekipage i min klass då kan jag ju lika gärna fara på IKEA å kolla på möbler. Dom är ju så otroligt snabba, ja jag vet: FORT Å FEL. Men det hjälper inte riktigt just nu för mig, jag tänker så här: går dom  felfritt då har jag å Smulan inte en chans No Hoppas att jag startar sist så att jag får se hur dom andra är. Då kan jag se om jag kan ta det säkert eller om jag måste köra: VINNA ELLER FÖRSVINNA!!!

Å som ni nu alla vet så har jag ju lovat Nattis ett racerlopp. Först tänkte jag ta det på Lördag men jag tror att jag tar det på Söndag för då har jag sett vilka jag möter. Det är samma antal starter båda  dagarna. Man vet ju inte det kan ju ha tillkommit någon oxå.

Jag kan inte sluta tänka på tävlingen: på dagarna när jag jobbar så tänker jag på det, i natt drömde jag om ett lopp, jag har sett filmerna från Pitetävlingarna SÄKERT 20 GÅNGER.!

  Jaha ska vi prata om någonting annat kanske, jobbade igår å idag till kl 15. igår kväll for jag på Agilityträningen. Nina ringde när jag skulle fara men jag tänkte nog hinner jag prata med henne en snabbis. Då blev jag sen istället å flög in i bilen å järnet till stan. Jo vad hände då: Jag hade glömt kombinationerna vi skulle köra + att jag glömde KÖTTBULLARNA till Smulan!
Det var bara jag å Tessan som var å tränade. Vi körde lite slalom, tunnel å lite fram fram fram.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, för som sagt var så är det bara AGILITY i huvudet på mig just nu !!!

Tänk om man kunde se in i framtiden, då kunde man ju se hur det skulle gå. Men då hade det ju inte heller varit roligt. Måste få lägga ut kortet på Jag , Maria å Sandra i Kuriren. Det var när vi hade tävlat i Boden. Det var min andra tävlings helg å jag tog 3 PINNARSunshineVilken känsla, ofattbart.

Nä, nu ska jag sluta för annars kommer det bara bli mer om Agiliyt å då blir ni så less på mig.

Men här kommer det lite kort:

Kuriren(efter tävlingen i Boden-06)

Det här kortet är från Kuriren-06


Första priserna(Boden-06)

Lördan (första dagen på tävlingen) så blev jag 1:a i Hopp å 2:a i Agility !!!  Brows 
Vilken start på helgen!!



Tävling i Gagsmark-06

Det här har Nina tagit i Gagsmark-06. Snacka om att jag å Smulan var slut här. Vi hade sprungit 3 lopp. Klockan är här ca 19.30 å vi har precis sprungit sista loppet som var i Lagtävlan. Det var skönt att komma hem å äta middag å sen in i duschen.















Hälsans dag!

Hej !!
  
Idag har jag verkligen varit nyttig. Vaknade halv 11. Pratade med en arbetskompis å sen satte jag igång.
Började med ett aerobicspass framför tv´n 
AerobicsSit UpHar en gammal video med Jane Fonda

Sen in i duschen. När jag hade fönat håret så tog jag på mig täckbyxorna å sen ut en timme med hundarna å sparka Mush  Ja så där såg det inte riktigt ut. Smulan travade snyggt brevid, men Nelly hon sprang BAKOM  mig , fattar inte varförHmm Vi var å åkte runt Sörbyn, å jag tog med mig KAMERAN Digital Camera 2 , så nu ska jag lägga ut bilder. När vi kom in i byn så fick dom springa löst, det var bara efter storvägen som jag hade dom kopplade.

Igår var jag ju på Agilityträningen. Först när jag kom in i ridhuset så blev Smulan låg, drog svansen lite   mellan benen. Men jag bara nonchalerade henne för så brukar hon inte göra. Sen körde vi en bana då var hon så snabb så jag han inte med, andra gången då orkade inte jag avsluta banan för jag fick för svårt att andas (astman). Sen tredje gången då var hon inte alls på hugget, segade?!

Jag chattade med Nattis igår kväll å då skrev hon att hon hade en pipgrej som man kan ha i handen på träningen. För det vet ni ju nu vid det här laget att Smulan är pipfixerad. MEN jag har kommit på någonting självI've Got It  Jag tog en pip å skar sönder den. Grejen som gör att det piper den stoppar jag mellan läpparna å blåser  så låter det som en pip !! Har prövat att prata samtidigt som jag har den in munnen å det går bra, för jag måste ju kunna säga komandon åt Smulan oxå. Skulle inte förvåna mig om jag sväljer den.  
När man sen pruttar så piper detLaughing 2Nä, nu ska jag skärpa mig Cover Up 

  Imorgon ska jag ner på Agilityträning kl 19.30 så då ska jag ta den där pipgrejen å så ska jag oxå ha med mig köttbullar imorgon så att hon får någonting riktigt gott. Hoppas att det går bättre då. Jag ska pipa utav bara den när hon är i tunnlarna å när hon kommer ut så ska hon få pipen sin som belöning å sen köttbullar. Men jag ska hetsa hon med pipgrejen som jag har i munnen, man måste vara smartBrows  

Jag har fått PM:et idag till Happis. På Lördag är vi 4 stycken i Agility klass 2 Large, i Hoppklass 2 är vi 6 stycken. På Söndag är det likadant. Det kan ju tillkomma fler hundar, man vet ju aldrig. Men jag tyckte att det var få startandeI Dunno

Nu blir det bilder, sen ska jag gå å se MANNEN SOM TALAR MED HUNDAR !!!


Svantes hästar

Det här är min svärfars hästar (2 nordisar, hingstar) Om ni tittar bakom hästarna så ser ni en väg, där kommer jag sen att komma med sparken (lägger ut en bild på det)


Svantes hästar

Han har ett varmblods sto oxå.

Kvarnsten

Här är kvarnsten i Sörbyn, den restes milleniumskiftet. Istället för att lägga pengar på raketer så fick man lägga pengar å få sitt namn inristat. Så fastän jag dör så finns mitt namn kvar att jag bodde här milleniumskiftet. Stenen i säg har en gammal historia som jag inte riktigt kan.


Kvarnsten

Här är andra sidan.


Flickorna

Nerför den här backen så släppte jag på. Gissa om att det gick fort Happy 
På bild ser den inte lika brant ut.


Andra sidan

Nu är jag på andra sidan, som jag skrev tidigare.


Flickorna

Flickorna började att springa på sidan av vägen på ett skoterspår.



Smulan

Smulan hoppar jämt över plogkarmen. Sen hoppar hon i snön en bit innan hon vänder.


Smulan

Det var svårt att ta sig över.


Smulan

Smulan spanar.



Flickorna

Så fort jag stannade med sparken så vände sig Smulan om å kom till mig, försökte sparka samtidigt som jag tog kort men dom blev inte bra.


Våran brevlåda

Det här är våran brevlåda.


Våran dörr

Å den här skylten sitter på våran dörr. Jag köpte dom på VACKER TASS.

Jag hade tänkt att få ta lite kort på älgarna som vi har utanför vårat hus. Det är 4 älgar som har varit här varje dag, men inte idag. Dom hade gömt sig. Sanna tycker att det är obehagligt när hon går ner till vägen för att vänta på bussen, men SÅ nära är dom ju inte.





















Fjällen !!!

 Hallå igen !!!


Nu var det någon dag sen sist. Jobbade kväll igår å till 17 idag, imorgon till 15.

Har precis sett melodifestivalen, men jag måste då säga att än har jag inte fastnat för någon låt
No 
Har suttit å kollat på kort från fjällen. ÅHHH vad jag längtar dit, men jag måste spara alla semesterdagar som går så att jag kan fara på AgilitytävlingarHappy  Å nästa år vid den här tiden så ska ju mamma bjuda oss på utlandet Cool  så då måste jag oxå ha lite sparade dagar, för jag vill ju oxå kunna ta ut semester nästa sommar. Jag har bara 25 dagar/år att ta ut.

Jag har inte så mycke att skriva, det har inte hänt nå. Men imorgon ska jag ju på Agilityträning å då hoppas jag att Smulan är lika ivrig som förra gången vi var på träningen.

Sen funderar jag om jag inte ska göra en tidig kväll, jag brukar ju vara uppe till 2 på natten å ändå stiga upp kvart i 7. Varje gång tänker jag: I kväll då ska jag lägga mig tidigt. JO JUST!! Alltid hittar jag något att se på.

Nu ska jag bara lägga ut bilderna sen SKA jag vara i säng INNAN 23.00.

SOV GOTT !!!

När jag ser dom här bilderna då LÄNGTAR jag till fjällen !!!


Joeström

Här har vi stannat för att grilla.


  Mange
Sen måste ju "grabbarna" få leka av sig. ( Magnus sitter fast)
Bra jobbat Mange !!!! Bravo 

Joeström


SER NI PIER´S HUVUD Happy  !!!

Jag har för mig att han hoppade av skoter å att det var ett hål eller så.


Röding

Under tiden dom leker så passar jag på att fiska.
SÅ GOTT MED STEKT RÖDINGGoofy !!!
Skiva potatis å lägga på tunnbröd, sen på med den stekta rödingen.

Joeström

Sanna å Marika tog sig en promenad med hundarna när vi var på kalfjället.
Det var den här dagen Smulan blev snöblind.

   Joeström

Pier å Magnus hittade ett hål som Pier kröp in i.
Smulan vill ju oxå vara med Brows

Joeström

Sanna å Smulan myser efter en dag på fjället Blushy 2 


Joeström

Lite färg har jag ju fått ialla fall.














Agilitymöte !!!

  

Hej !!!


Tänkte att jag skulle skynda mig att skriva innan jag far på Agilitymötet. Jag har ca 15 minuter på mig, så det gäller att skriva fort. Å jag som kör pekfingervalsen
Laughing 2  

Jaha, då kör vi.
Igår kväll gjorde jag inte så mycket , på dagen tog jag lite kort som jag tänkte lägga ut idag. Det ena kortet på Smulan ser ganska rolig ut.
 Det ser ut som att hon drar på ena mungipan  Happy 

 Idag har jag jobbat 7.30-16 skulle ha slutat 15 men fick jobba över. Jag har även tagit ut en bana/kombination  som jag tänkte ha som förslag på träningen på Söndag.
 SISTA TRÄNINGEN INNAN HAPPIS Nervous 2 

Fjärilarna har anlänt i magen. Ska detta aldrig sluta? Jag trodde att ju mer jag tävla , så skulle jag bli mindre nervös. Men jag tycker att det blir bara värre å värre Nervous 

VAD JAG ÄR LÖJLIG !!!!!!
Jag hatar när jag blir så här. Måste tänka på något annat Hmm 2 

Nu lägger jag ut bilderna sen får vi se om jag bloggar mer ikväll när jag kommer hem.
 
  Annars får ni ha det så braWaving !!!!  




Smulan

Ser ni på vänster sida att det ser ut som att hon drar på mungipanLaugh



Nelly

Nelly....


Smulan

Smulan...



Flickorna på ängen

Här kommer dom springandes från ängen.


Smulan

Den här bilden blev jag mest nöjd med.


Smulan håller koll på Nelly

Smulan









Utmaning!

Hej på er!!

Har antagit en utmaning från Nattis blogg.

Var är hunden född?
Norge, en by utanför Harsta som heter Borkenes.

Hur många halsband och koppel har hunden?
2 halsband + 2 koppel. Jag har bara koppel på henne när vi är på träningar å tävlingar. Även när vi promenerar efter större vägar.


Hur ser hundens förhållande till vatten ut?
Älskar när man kastar pinnar i vattnet, då simmar hon å hämtar dom. MEN när hon ska duschas då kommer hon KRYPANDES efter MÅNGA om å men.

Har hunden några kläder (täcken el dyl.)?
Nej det har hon inte.

Har hunden något speciellt kännetecken som skiljer den från andra hundar av samma ras/färg?
Jag har fått mycke beröm att hon är så lugn för att vara en BC.

Hur reagerade resten av flocken (tvåbenta och fyrabenta) när den nya hunden flyttade in?
Hon blev mittpunkten direkt. Vi bråkade nästa om vem som skulle ha henne i famnen å mysa med henne.

 Vad är/skulle vara den bästa belöning hunden kunde få?
PIPEN !! Pipen är en leksak (ett kyckling lår).Den är GULD värd.

Vad är det bästa hunden vet?
 PIPEN. Valla gräsklipparen å på vintern när Pier skottar snö
Shoveling Snow  hoppar hon upp å hugger snön han kastar. Bäst var det när vi hade snöslunganSnow Blower
Om Pier gick mot höger plogkarm, då sprang Smulan dit å väntade till han kom.När snön sprutade så hoppade hon å högg, när han sen vände å gick mot den andra plogkarmen då sprang hon dit å väntade. Så höll hon på hela tiden.

Vad är det värsta hunden vet?
POJKAR SOM LUKTAR MIG I RUMPANGrrrLuktar ni, då biter jag!

Har hunden någon alldeles speciell egenhet?
Hela hon är speciell, tycker då jag. Jag brukar titta på henne å tänka: Det fattas bara talet på dig. Kom på när jag chattade med Nattis att när Smulan tuggar på ben då ligger hon på rygg. Hon klämmer fast benet mellan tassarna. Jag ska ta kort på henne å lägga ut så att ni får se hur hon ser ut.

Något hyss som hunden pysslar med?
Smulan vill alltid vara till lags. Det enda jag kan komma på är att på morgonen så går hon till Pier å KRÄVER (hoppar upp i sängen,knuffar på han) att han ska stiga upp. Det gör hon aldrig med mig, hon väntar tills jag har stigit upp.

 Var sover hunden på natten?
Skinnsoffan, har en egen fåtölj i v-rummet, i vårat sovrum.

Vad får hunden för foder?
Eukanuba adult medium.Hon mår bra av det å tycker om det.

Hur reagerar hunden på några dagars vila?
Ingenting. Jag har läst å hört folk som har sagt: Har du en BC så måste du motionera den å sysselsätta den varje dag. Annars så börjar den att tugga sönder saker mm. Inte Smulan.

Vad tror du skulle vara hundens drömtillvaro?
Ett eget rum med leksaker som piper, kottar, pinnar. Smulan är pip, kott, å pinn fixerad. Å sist men inte minst: OBEGRÄNSAT MED KORV Happy

Minst fyra hundar som vi sänder det här vidare till:
Skriver som Nattis: Utmanar alla som vill pröva utmaningen.

Så här kan det se ut när Smulan sover i soffan:


Smulan i soffan

Så här kan man ju oxå sova:


Smulan

 Solen lyser in genom ytterdörren å det värmer så sköntCool


Jag kanske bloggar mer i kväll, vi får se.

Ha de!!





Tisdag

God kväll !!!

Jaha då var man tillbaka igen. Igår hände det inte nå speciellt så jag ides inte
Annoyed And Disappointed  blogga. Vaknade igår 8 på morgonen. Men fastän jag steg upp så tidigt så fick jag ändå ingenting gjort. Ja, jag dammsugade men inte mer. Jobbade kväll 16-21, sen när jag kom hem så slöade jag bara.

Idag har jag jobbat 8-17, skulle ha slutat 15.30 men fick jobba extra. När jag kom hem så började jag att fin justera schemat som jag har gjort. Vi ska börja med det f.o.m 5/3.
  
Igår tog jag lite bilder på hundarna när dom var ute å sprang i snön. Dom är ute nu oxå. Pier är ute å skottar med traktorn, själv sitter jag å myser i värmen Happy  

Imorgon är jag ledig Sunshine Då ska jag ha sovmorgon å sen ska jag städa å tvätta så slipper jag göra det under helgen. Jag har fullt upp hela veckan:

Torsdag: Jobbar 7.30-15 sen till Boden på Agilitymötet klockan 18.
Fredag: Jobbar kväll 16-21 men på morgonen ska jag ha sovmorgonBrows
Lördag: Jobbar 8-17
Söndag: Jobbar 7.30-15 sen till Boden på Agilityträning klockan 19.30.

Nä nu ska jag bara lägga ut bilderna på hundarna sen tror jag att jag går å lägger mig på soffan. Men jag bloggar imorgon, jag hade tänkt försöka ta lite mer bilder på hundarna. Om jag nu inte sover bort hela dagen förstås Happy 

SOV GOTT !!!    


Smulan

SMULAN ....


Nelly


NELLY ......



Smulan


SMULAN IGEN ....



Flickorna ute i snön


Å SÅ BÅDA FLICKORNA !!

(Synd bara att Nelly tittade bort)












PRISER!!!!

HALLÅ !!!!


Har något JÄTTE ROLIGT  
Bounce att berätta men jag börjar först med att berätta hur min dag började.

Vaknade före 10, jag hade ställt klockan på 10 efter som att idag har Sanna varit på kurs mellan 13-15. Jag ställde klockan så att jag inte skulle försova mig.

Vi for till stan efter 12 , kom till Totohallen där kursen är. Idag prövade dom på KLICKERTRÄNING. Nelly fattade direkt vad Sanna ville. Jag är glad att Nelly är så lättlärd för då blir det roligare för Sanna att träna med henne. Sanna har lite lätt för att ge upp.

Sen for vi på Åhlens å köpte en present åt Sannas kompis som fyllde år igår. Efter det for vi på Chili Chili å åt Goofy  Men klockan gick så sakta, så för att fördriva tiden for vi på Opalen. Sanna å några kompisar skulle gå på bio, så vi skulle möta dom. 

 När jag hade lämnat av Sanna så for jag till Annika å drack kaffe. Det var ju ingen ide för mig att fara hem eftersom att mötet på klubben skulle börja 18.

Sen bar det av på klubben. Det är nu det roliga hände Way Too Happy 
  
JAG Å SMULAN HAR FÅTT PRISER FÖR VÅRA UPPFLYTTNINGARRaise The Roof !!!!!!!!
  
  VET NI HUR ROLIGT DET KÄNNSSpaz !!!

Det är en känsla som inte går att beskriva. Jag kan ju inte säga att vi har fått kämpa med blod, svett å tårar, jag har ju fått en otroligt bra hund.OK lite svett har det ju varit för mig men det är inte pga att det har varit jobbigt för oss, det beror på att jag svettas så lättBlushy 2 Vi har verkligen blivit ett bra team, men hon är ju  OTROLIGT lyhörd å har FULL kontroll på vart  jag befinner mig på plan.
Jag kanske har skrivit det i tidigare blogg, men jag skriver det igen: 9 PINNAR PÅ 4 HELGER !!

Det har verkligen flytit på för oss å jag hoppas ju innerligt att flytet ska fortsätta. MEN jag törs inte sätta hög ribba IFALL det skulle gå dåligt. För som sagt motgångar måste komma någongång å då vill jag inte ha satt ribban för högt å att det blir besvikelser. Istället har jag den inställningen: DET GÅR SOM DET GÅR.

Nu när jag kom hem å såg Smulan i hallen så blev jag ärligt talat tårögdCrying 1. NÄ, JAG GORMAR INTE, JAG ÄR ÄRLIG NÄR JAG SÄGER DET. Hon har ju ingen aning om vilken prestation vi har gjort. Så därför ska jag köpa henne nå riktigt gott imorgon, för det är HON VÄRDCircle Of Hearts Jag tror att hon ska få sova med mig i sängen i nattBlushy 2 
MIN LILLA GULDKLIMP Big Hug 


Smulan

HON ÄR SÅ SÖT !!!



Här kommer bilder på priserna vi fick ikväll +  på rosetterna vi har tagit -06




Uppflyttning

PRISERNA VI FICK IKVÄLL !!


Alla rosetter

ROSETTERNA VI HAR FÅTT UNDER ÅR 2006 !!!
 ( Sista rosetten nere till höger är när vi blev 2:a på KM:et)


Efter en tävlingsdag.(Gagsmark-06)

Så här brukar Smulan ligga å vila mellan tävlingarna (Gagsmark-06)









Utbildning

Hej igen!!

Nu är det 2 dagar sen jag bloggade. Igår ides jag inte, kom hem sent från kursen. Har varit på Ledarutbildning igår och idag. Det var en JÄTTEBRA kursledare 
Happy  Jag har ju varit på en del utbildningar å föreläsningar genom jobbet å många utav dom så har man önskat att man aldrig skulle ha gått dit, men inte denna kurs. Han var rolig, fångade ens uppmärksamhet. Man blev inte trött å började att tänka på annat Ponder som man annars kan göra. 

 Igår hade jag sovmorgon, tog det lugnt hela dagen å sen på kvällen var jag på kursen. När jag kom hem satt jag å slöade framför tvn. När jag gick å la mig så var det -15,2 ute. Inte så kallt tänkte jag, men på morgonen när jag vaknade så tittade jag Shock 2  -28   Ska det inte bli varmare snart?! 

For på kursen, vi var å åt lunch på  Baan Thaai (vet inte hur det stavas,gissar bara Happy ) God mat var det   då Goofy 

Kom hem strax efter 4 så nu har jag tänkt att äta lite mat, sen blir det att se Melodifestivalen å slappa på soffan.

Imorgon så ska ju Sanna på kurs mellan 13-15 sen har vi möte på klubben 18, så imorgon kommer   det   att bli en lång dag.

Men jag kanske uppdaterar sen ikväll om det händer nå som är läsvärt  Brows



Sätter in en bild på flickorna när dom sitter i Piers Pick-Up. Jag tycker att det ser ut som att Smulan   tittar på Nelly å tänker: RÖR DU MIG, DÅ BITER JAG DIGGrrr men Nelly tittar på Smulan å tänker med oskulldsfull blick: INTE JAG, JAG ÄR SÅ SNÄLLRolling Eyes


 Eller vad tycker ni ?!  Kommentera gärnaHappy

Ha en skön Lördagskväll ialla fall  !!!



Om blickar kunde döda








Torsdag

Hallå!


Nu njuter jag i fulla drag, för nu är jag äntligen ledig.
Idag så ringde jag om Ledarutbildningen som ska vara i helgen, å gubben som jag pratade sa att det var helt OK att jag kom istället för Jessica 
Spaz Ni fattar inte hur otroligt glad jag blev. Så i helgen blir det fullt upp, men det gör inget för det är ju roliga saker jag ska göra Brows 

Idag har jag jobbat + att jag har varit på ett möte i stan. Efter mötet så körde jag en arbetskompis till verkstan, hon skulle hämta leasingbilen som vi hade lämnat in före mötet. När vi kommer då säger dom att bilen var inte klar. Jaha ,då fick jag köra hem henne till Gunnarsbyn å sen fara tillbaka till Boden.Det var meningen att jag skulle stanna i stan efter mötet för att handla mat å hundfoder, sen hämta Sanna kl 19 på ishallen. Men nu blev det extra sväng istället.

Sen när jag är på väg hem så börjar bilen låta konstigt. När jag kommer hem så kör Pier upp den på billyften i garaget. Då är det ett bakhjulslager som har gått sönder No  Så nu måste vi fixa det.

Har köpt en klicker till Sanna idag som hon ska ha på Söndag när hon å Nelly ska vara på kurs. Den var konstig, jag har aldrig sett en sån klicker men dom sa att dom tyckte att den var den bästa.

Jaja, vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig trött å sliten. Det blev en lång dag. Jag tror att jag slutar här å så går jag å lägger mig på soffan en stund innan det är sängdax.

Men ni får ha de!


Smulan

Smulan har redan lagt sig på soffan Happy 




Nelly

Ja, Nelly oxå Brows






UTMANAD!!



Japp ,ni läste rätt. Jag har blivit utmanad av Nathalie (din lilla filur 
Brows )


1: Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?
 ...Nerbantade Sharon Stone åker snart ner in i Nicole Richies facket.-Ur tidningen BILD

2: Sträck ut din vänstra arm så långt du kan,vad rör du vid?
Gardinen, har ett fönster brevid datorbordet.

3: Vad såg du senast på tv?
Americas funniest home videos(kanal 5)

4: Utan att se efter,gissa vad klockan är.
Jag gissar 19.55 (kollar på klockan å ser att den är 20.01)

5: Bortsett från datorn,vad hör du just nu?
Muttermaskinen i garaget (Pier hjälper en kompis att byta däck)

6: När du senast var ute,vad gjorde du då?
Rökte med Madde Lu Blushy 2 

7: Vad tittade du på innan du började med denna undersökning?
Nattis blogg Happy 

8: Vad har du på dig nu?
Underkläder,svarta jeans,svart tröja med vit krage.

9: Drömde du något inatt,i så fall vad?
Inte vad jag kommer ihåg

10: När skrattade du senast?
Idag på jobbet åt en arbetskompis Laughing 1 

11: Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Ingenting, men jag ska sätta upp tavlor med fjärilar(riktiga fjärilar) som Pier har fått av en kompis.

12: Har du sett något konstigt på sista tiden?
Inte vad jag kan komma på.
  
13: Vad tycker du om den här utmaningen?
  Roligt,första gången jag blir utmanad.

14: Vilken var den senaste filmen du såg?
Signs med Mel Gibbson.

15: Om du blev multimiljonär-vad skulle du köpa då?
EN RIESENSCHNAUZER, 3 nya skotrar,ny nilanpulka, 2 nya bilar,riva huset å bygga upp ett nytt, kläder, nya möbler(rubbet), resa utomlands med hela min familj(mina föräldrar å syskon), plasma tv å 3 nya datorer, videokamera mm .Listan kan göras långHappy

16: Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Jag kan inte komma på något som folk inte redan vet om mig.Är en ganska öppen människa.

17: Tycker du om att dansa?
Japp,super kul Too Happy 2

18-19: Vad ska dina barn heta?
Har redan en dotter som heter Sanna. Om jag skaffar ett till barn å det blir en pojke så vill jag att han ska heta Jonas.

20: Skulle du någonsin  överväga att bo utomlands?
Nej,jag är inte så mycket för värmen,å jag skulle sakna vintern.

21: Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Jag kanske inte kommer dit Mean , nä nu gormar jag Laugh  Om jag kommer dit önskar jag att han säger: Välkommen!

22 :Vilka 4 personer vill du ska svara på dessa frågor?
VICKAN ( med Charlie), NINA ,ERIKA(med Rosso) OCH  EMMA
















Onsdag

   

 Hejsvejs på er!

Jaha,då har vi Onsdag å snart är det helg
Happy . Skönt att jag är ledig i helgen.
Idag har jag jobbat, satt på grupplokalen mellan 12-15.30 å gjorde ett schema.Gick faktist fortare än  jag hade förväntat mig. Men nu när man har gjort några scheman så börjar man bli van. Det blir roligt att höra vad chefen tycker om det.

  Sen när jag kom hem så lagade jag mat. Vi åt stekt torsk å potatis.Torsken har Pier fiskat i Norge, å nästa helg så ska han dit igen. Hoppas att han får lika bra med fisk den här gången oxåHappy Så  nästa helg då är det bara vi flickor hemma. Jag jobbar ju nästa helg så då får Sanna vara med dom på dagarna.

Olle ringde å tog mitt namn å adress. Det var till instruktörsutbildningen. Då sa jag åt han att jag ska ringa å fråga om det går bra att jag kommer istället för Jessica i helgen på Ledarutbildningen. Jag skulle ha ringt idag men jag har helt enkelt inte haft tid. Han tyckte att det var ett bra förslag å han trodde inte att det skulle vara nå problem. Han trodde oxå att om man inte kom så fick man betala en summa,eller hur det där var. Kommer inte riktigt ihåg hur det varHmm

Jag glömde ju att sätta in 2 kort på Smulan igår, julkort. Dom sätter jag in  nu + att jag sätter in kortet på Pier från nu i höst när han fick stor torskarna. Dom vägde 10kg + 13 kg. Dom ser inte så aptitliga ut men dom var då goda att äta Goofy 

Nu får ni ha de å så hörs vi imorgon. Då har jag besked om hur det gick, om jag får följa på Ledarutbildningen.  BYE BYE!! Waving 



Pier i Norge(Maj-06) 2stora torskar

Här är torskarna.




  Smulan som tomte


Här har vi våran egen TomteflickaBlushy 2




  Smulan vaktar granen


Smulan vaktar granenHappy

(Det här kortet är taget för 2 år sen)







Julen har dansat ut!


Hej!!


Ja,nu har julen dansat ut hos mig. Igår var det meningen att jag skulle ha gjort bort allt, men då fick jag jobba över. Så igår kväll gjorde jag köket färdigt å tog resten idag.

Ides inte blogga igår,jag tänkte att det var lika bra att vänta tills idag så att ni får se före å efter bilder 
Happy 

Ja det har inte hänt nå speciellt ,annat än att det har varit kallt. Imorse hade vi -36 Annoyed And Disappointed  Men det bästa är att snart har vi Mars.Då börjar solen att värma mer på dagarna.

Imorgon jobbar jag 7.30-15 å då ska jag försöka göra ett nytt schema på jobbet, få se hur det går.Sen jobbar jag Torsdag 7.30-15 å sen är jag ledig:
 FREDAG LÖRDAG SÖNDAG Laugh

 Men det kommer inte att bli lugnt för det. Man har alltid andra saker som ska göras. Å på Söndag ska Sanna på kurs med Nelly 13-15, sen har vi ju möte på klubben kl 18. Beroende på hur länge mötet blir så får vi se om man hinner en sväng å träna.

Ja nu får ni ha det bra å så hörs vi imorgon för då ska jag blogga, det lovar jag.


Här kommer bilderna:


Köket(Julen-06)

FÖRE...




Köket


EFTER.



Köket(Julen-06)

FÖRE....


Köket

EFTER.


Det ska vara mycke tomtar :))


FÖRE..


Köket

EFTER.


Vårat v-rum(Julen-06)

FÖRE ...



V-rummet

EFTER.



Julgranen förstås(Garanterad barrfri)


Granen, garanterat barrfri !!



    Han sitter å dinglar med benen

  Jag älskar tomtarHappy


Ser ni inte så tråkigt det blir när man tar bort allt det rödPouty å det ekar i huset nu när man pratar. Allt känns så tomt å kallt.

På korten som jag har tagit där julen är kvar så är bilden konstig, men det är för att det var FINGERAVTRYCK på linsen , undra vem det kan vara som har gjort det?! Jag vet ,hon bor med jag å Pier å använder kameran i princip varje dagSecret ingen nämd  ingen klämdGoofy






Söndag kväll



Hej igen!!!



Hoppas att ni har haft de bra i helgen,själv har jag jobbat.Jag har inte uppdaterat för igår ides jag inte å idag har jag försökt men det har varit fel på sidan.Jag har inte kommit ut.
 MEN NU ÄR JAG HÄR IGEN !!!!
Hi 

Igår jobbade jag 7.30-15 ,sen när jag kom hem så tog jag det bara lugnt.Vi såg Melodifestivalen,sen såg jag en film som hette Signs med Mel Gibbson.Gick å la mig kvart i 2.

På morgonen sov jag till halv 11,gick upp å fikade.Sen kom Pier å frågade om jag skulle följa till Boden.Vi for ner å kollade på en skoter Snowmobile .Å  det blev att vi köpte den.Så nu har jag en  egen att köra.Vi har tänkt att hundarna åker i pulkan å Sanna åker bakom Pier, å jag kör egen Thumbs Up 

Vi kom hem från Boden runt 2 så då dammsugade jag å hängde tvätt.Sen gick jag å la mig på soffan en stund innan jag skulle fara på jobbet.Har jobbat 16-21.Så nu vet ni ifall ni undrar varför jag inte var på träningen ikväll.

Ska lägga ut en bild på skotern + att jag måste ju lägga ut en bild på Sannas hjälm som jag köpte förra våren.

  Det var i Luleå på en skoteraffär.Jag gick runt å kollade medans Pier pratade med en försäljare.Då plötsligt fick jag se hjälmen. Jag gick fram å prövade den, den var lite trång så jag förstod att den skulle sitta perfekt på Sanna.
Då kollade jag på prislappen: 1 995kr.Nä,tänkte jag å la tillbaka den på hyllan men sen ändrade jag mig. Jag kunde bara inte låta bli.Sanna har inte haft någon bra hjälm å jag visste att hon skulle bli överlycklig.Så sagt å gjort: Jag köpte hjälmen. Själv har jag en gammal billig hjälm.

Imorgon ska jag plocka bort julen! Ja ni hörde rätt Dumb  Säkert någon av er som tänker: Men har hon inte gjort det än!! Jag brukar alltid ha den till slutet av Januari början av Februari.
Så imorgon lägger jag ut lite bilder på mitt julpynt.


Här kommer en bild på Sannas hjälm.Till dom som inte ser: Det är ett hjärta som flammar Burning Heart  + att i bakskallen på hjälmen (Finns inte på bilden) är det ett litet hjärta å så står det :
LITTLE ANGELBlushy 2


   Sannas hjälm



Vi tar en till så att ni får se den uppifrån.
Det syns inte men det är silver glitter runt det blåaEyebrowskitsnyggt när solen lyserSunshine



Sannas hjälm



Här kommer våran nya skoter, en Ski-doo Formula Plus:




Nya skotern


VAD TROR NI??? Kan ni tänka er mig på den här Snowmobile 












Fredagkväll

Hej på er!!


Hoppas att ni har haft en bra dag i dag 
Happy  Själv har jag haft det ganska bra.
Jobbade idag mellan 7.30-15.Var ner till Boden en sväng med leasingbilen för att lysena var paj.Sen har jag å en arbetskompis  även plockat undan lite på grupplokalen så nu ser det mycke bättre ut Thumbs Up , nu blir man inte på dåligt humör när man kommer in.

Hade egentligen inte tänkt att blogga ikväll för vi har precis kommit från Boden,vi har varit hos en kompis som har flyttat till stan. MEN  detta med bloggning det har blivit som ett gift.Jag har blivit beroende Dumb .Så fort jag slår på datorn så måste jag kolla om någon har varit ut på min gästbok,å det är lika roligt varje gång jag ser att ni har skrivit.
Så  jag vill bara säga: TUSEN TACK!!!!   JÄTTE ROLIGT Too Happy 1 

Ja imorgon jobbar jag igen 7.30-15 men på Söndag får jag sovmorgon för då jobbar jag kväll 16-21.JAG ÄLSKAR SOVMORGON!!!!

Det har ju varit riktigt härligt väder ute idag.Man börjar längta till våren när man kan vara  ute med skotern   å fiska.Har hittat kort från när vi var i fjällen.Det var i Joeström (byn mellan Tärnaby å Hemavan),kommer inte ihåg om det var våren-03 eller -04.

 Det var ju där Smulan blev snöblind.Jag har inte trott att hundar kunde bli det.Vi hade varit på ett kalfjäll på dagen å sen på kvällen såg vi att hon ville inte öppna ena ögat när det var ljust i rummet.Men när hon var i ett mörkt rum så öppnade hon ögat.Dagen efter var hon som vanligt.Man kanske måste köpa solglasögon åt henne Cool 

Jaja,nu ska jag  gå å lägga mig på soffan en stund innan det är sängdax.Men vi höres imogon!

  SOV GOTT!!  


Fjällen
                         (Jag å Sanna)

Detta är väl livet.Sitta på ett fjäll å fiska röding samtidigt som solen gassar så att man blir brun som en pepparkaka.


  Smulan


Detta är livet för SmulanLaugh






Smulan myser med Pier
                         (Smulan å Pier)


Nä,det här är livet för henne.MYSA!!!

Alla bilder är tagna  när vi var i Joeström

Ledig



Hallå!!


Måste få börja med att skälla på denna  j...a dator ,skulle kunna kasta ut den genom fönstret 
Throw Computer   Jag hade skrivit hela denna blogg klar å sen när jag skulle lägga till bilder då försvinner ALLT!!!!!! Man blir ju galen   Pulling My Hair Out .Så jag ska försöka att komma ihåg vad jag skrev förra gången.

Idag har jag haft sovmorgon,SKÖNT!!!! Sov till 20 över 10.Mös med hundarna en stund i sängen innan jag gick upp.Gjorde det vanliga,sen var jag ut å hämtade posten.Hundarna var ute ett bra tag å sprang på ängen bakom vårat hus.När dom kom in så hade  Smulan fullt med  snö Snow Flake 4  i ansiktet.Hon springer nämnligen å biter i snön å skäller.På våren brukar hon ha små skrapsår å vara skinnflådd runt nosen å munnen,för ibland är det ju skare ute.
Sen när hon kommer in så ska hon ut fler gånger än vanligt, eftersom att all snö hon äter ska ju ut oxå  Dumb  Hon piper inte eller gnäller när hon vill ut,utan hon stirrar på mig å flämtar.

Efter lunch gick jag å la mig på soffan å såg på tv.Då kom Nelly å la sig på mig,å det slutade med att vi somnade.Sen vaknade jag 10 över 4 med Nelly kvar på magen.Hon älskar att mysa.Fråga Nina Dumb 
Skyndade mig sen  på affären Road Trip  å handla. Köpte en microtallrik till middag,för Sanna å Pier har varit i Boden.Sanna har ju en kille som har hockeyträning på Torsdagar mellan 17-19.

Sedan tog jag fram godisbollen.Ni vet en boll  som man fyller godis i.Jag har köpt den till Smulan för nått år sedan.När Nelly såg den första gången tyckte hon den var obehaglig å skällde ut den.Men nu är den det bästa hon vet.
Å sen nu ikväll har jag sett på tv,ska sen se en film som heter Wallander "Luftslottet".Jag är med i en klubb som heter : Lovefilm.com Jättebra klubb Thumbs Up 

Nä,nu ska jag lägga ut lite bilder på flickorna som jag tog förra helgen.Sen ska jag gå å se filmen.

Men vi hörs imorgon, HEJ DÅ Waving 




Smulan kollar bakåt på Nelly

    Smulan kollar bakåt på Nelly....




  Nelly i startgroparna :))


    Nelly står startklarHappy

Sen brukar dom springa "järnet" i snön.Jag ska filma någongång ,ska bara köpa mig en bra videokamera.


Nelly ute.

  Nelly igen Dumb 


Ängen bakom vårat hus


Här är en bild på baksidan av vårat hus.Det är ängen jag pratar om.
Ska ta fler kort så att ni får se hur det ser ut där jag bor.