Shoppat....


Var en sväng till Luleå i Fredags och shoppade.
Köpte 3 fina bäddar åt hundarna på rusta, dom hade extrapris.





Men Sanna ville inte att dom skulle få ligga i dom än, dom måste vänta tills vi har flyttat till det nya huset;)
Så nu ligger dom där och bara väntar på att bli invigda.

Idag har vi varit i huset och donat på, jag och Sanna har städat färdigt och Pier har målat mm.
Så det jag har kvar att göra är att dammsuga av golven en sväng och sen ska mattläggaren göra sitt jobb. Då är allt klart, då är det bara att börja bära grejer:)

Vi ska fara någon dag till IKEA, Sanna vill att vi ska fara imorgon. Vi får se hur det blir, men jag kan lova att jag har en hel del att handla. Ska bli så roligt att få flytta, ny renoverat hus och nya möbler mm. Kan det bli bättre ;)

Hade tänkt att fara till Piteå i helgen och dela ut Julklapparna:D Men Sanna ska fara dit nästa vecka då hon har lov, så då får hon vara jultomte:)

Nu ska jag avrunda här..
Ha en fortsatt trevlig kväll !!!

Nu ska det bli ändringar här!!



Nu är det ett bra tag sen jag skrev här sist, men har haft fullt upp med jobb och hem...

Vi har ju köpt ett nytt hus som ligger i Överstbyn för er som inte vet.
Vi har målat om hela källaren, tapetserat alla rum, slipat golven i båda sovrummen samt v-rummet.
Så det vi väntar på nu är mattan till hallen och köket.

Jag har varit där på många av mina lediga dagar och det jag har kvar nu är att städa skåparna i köket och städa toan, sen när mattan är inlagd är det bara till att börja bära grejer.

Har fått ett nytt schema, har en schemavecka där jag jobbar 54 timmar som jag jobbade förra veckan.
Så jag har verkligen inte haft ork till att vara i huset så mycket nu, vill bara hem och dona här hemma, men framför allt bara ta det lugnt.

Men när flytten är klar kanske man får orken och gnistan tillbaka.
Men nu ska jag ta och börja blogga lite oftare !!

Solen har ju börjat skina och man får vårkänslor och längtar till allt som har med agility att göra:D Jag ska inte fara till utlandet i år, så detta år kommer jag först att ta semester där det är tävlingar, det som blir kvar av semesterdagarna tar jag ut under sommaren.

Har haft allvarliga funderingar på att pensionera Smulan och bara träna henne för nöjet skull.Man märker mer och mer att det är hörseln som är problemet och ska jag kunna fortsätta tävla med henne måste jag alltid hinna före henne på banan och visa henne vars hon ska, annars tar hon sin egen väg. Men när man tävlar i klass 3 så vill man ju att hunden  ska kunna jobba framför en eller att man ska kunna skicka dom så att man själv får en bättre placering.
Vi får se hur det blir med detta, jag har tänkt att ställa upp klass 3 banor och försöka träna så att jag vet hur jag ska jobba med henne. Sen får vi se om det blir några starter med henne denna sommar.

Max står det still med, känns som att det går varken framåt eller bakåt.
Men en sak kan jag lova er: HAN ÄLSKAR AGILITY !! Och det bästa som finns är alla dessa tunnlar som han vill springa i :D

Nelly är sig lik och jag hoppas att vi ska göra finfina lopp denna tävlingsäsong, min lilla krutburk:)

Speedie vet jag inte hur det blir med, Sanna skulle ju ta över henne och träna/tävla med henne. Jag har varit på Sanna om detta och blir det ingen ändring så tar jag över allt och börjar träna/tävla med henne.

Nu ska jag avrunda här men jag vill önskar er alla en trevlig helg !!