DJURPLÅGERI !!

FY FAN FÖR DOM SOM LÅTER SINA HUNDAR PLÅGAS SÅ HÄR !!!!

Kolla den här
länken !!


Huvuvärk.....

får jag av Smulan, inte bra det här....

Pier var med henne igår till Gammelstan och på Fredag ska hon vara där 8:30. Då ska dom dra ut en framtand och hörntanden ska dom rotfylla. Hon har skadat 3 tänder men den ena är inte så skadad så att den måste åtgärdas.

Dom ville att jag skulle ringa försäkringsbolaget och höra med dom om jag får det på försäkringen, tydligen är det inte alla försäkringsbolag som ersätter det. Men det gjorde Folksam och ni kan ju tro att jag är lättad, dom sa på djursjukhuset att det skulle kosta mellan 5-8000 eftersom att ibland måste dom göra det i 2 omgångar.

Jag har nu skickat in mina sista presentkort så om det nu går dåligt nästa år på tävlingarna så ska ni veta att jag är intresserad av att köpa 4 presentkort :)

Idag jobbar jag 13-21, imorgon 8-17, men sen är jag ledig Fre, Lö och Söndag. Tänkte få sovmorgon på Fredag men nu blir det ju att stiga upp 6:30 och fara 7:30 så att jag hinner till Gammelstan med Smulan. Sen på kvällen ska vi fara på bowling med jobbet, after work. Vi har ju fått julpengar av kommunen så då tyckte många att vi skulle lägga pengarna på bowlingen.
Sen på Lördag är det medlemsmöte på klubben och jag hade tänkt att pallra mig dit.

Men min tanke var egentligen att fara till Piteå på Torsdagkväll och vara hos mamma till Söndag, men tyvär så blev det ändrade planer.

Nu ska jag dammsuga av här och vika lite tvätt innan jag far och jobbar.
Men ni får ha de så bra !!

PS: Jag ska be Sanna ta lite nya kort på Speedie så att ni får se hur hon ser ut nu, håret i ansktet som egentligen ska rakas har vuxit ut ganska bra men Pier tycker inte jag ska raka henne, då kanske hon fryser om nosen menar han. Men vi får se hur jag gör :)

Lite gott & blandat.


Ska uppdatera lite här så att det inte blir så länge mellan bloggningarna...

Speedie lever och frodas, busar och härjar varje dag och man funderar vars hon får all sin energi ifrån.
Smulan och Speedie kan busa nästan hur länge som helst, men det är alltid Smulan som tröttnar och vill till slut vara ifred. Men det spelar ingen roll längre för Speedie, hon har hittat en ny kamrat att leka med:
MAX !!

Dom busar dom oxå men Max är lite för hårdhänt och Speedie piper ibland och springer undan men det tar inte länge förrän hon är tillbaka och vill busa mer :) Han är så söt när han ligger på rygg och hon biter han runt halsen och morrar..

Max skyddar Speedie mot Nelly och andra obehaglig saker, Max flög på Nelly när hon högg mot Speedie, dom började slåss.
I Torsdags när jag var ledig rasade det från taket och Speedie blev rädd när det rasade och skrek rakt ut. Max var ute på ängen och busade med dom andra, men kom som ett skott när han hörde henne.
När han paserade mig hörde jag hur han morrade, sprang rakt fram till Speedie och luktade på henne, sen flög han över plogkarmen och skällde. Sen sprang han tillbaka till henne och luktade igen och under resten av tiden vi var ute släppte han inte blicken från henne, dit hon sprang dit sprang han oxå :)

Det är bara Nelly som tycker att hon är läbbig, men så tyckte hon ju om Max oxå när han kom och nu går det ju bra.

Sur blev jag idag på Smulan, hon kommer att göra mig ruinerad :(
Idag upptäckte jag att hon har slagit av två tänder, en framtand uppe och en hörntand nere. Den nedre tanden är det ett hål rakt ner i så på Måndag ringer jag Djursjukhuset och beställer tid.
Hon verkar inte ha så ont eftersom att hon ändå tuggar på ben, men mestadels så tuggar hon på andra sidan.
Denna jycke säger jag bara....

Idag har jag jobbat 13-21 och imorgon jobbar jag 8-17, men sen på Måndag är jag ledig :)

Nu ska jag kasta mig på soffan och njuta av tvn innan jag ska gå och sova.
Ha de bra !!