Operation.

Ja, jag vet att jag inte har bloggat på flera dagar fast jag har lovat Blushy 2  Ska berätta lite om helgen.

I Fredags skulle jag ha jobbat 7-12+16-21, men då blev en sjuk på jobbet. Så då var det bara att planera om så   jag jobbade 7-17 istället.

När jag kom hem så lagade jag middag, sen var jag ute och kollade när Pier skottade igen runt avloppsbrunnen, vi har dränerat om den.
 Såg sen Idol klockan 8, såg det färdigt och låg sedan på soffan för att vänta på röstningen.
Då somnade jag och vaknade ca 10 över 1. Steg upp och gjorde mig iordning och sen var det bara att fortsätta sova.

Steg upp klockan 6 på Lördagmorgon, var jätte tröttPouty Jobbade igår 7-16, kom hem och lagade middag. Vart jätte seg hela kvällen, kände inte för att göra nå. Gick och la mig halv 11 !!! Brukar inte lägga mig så tidigt, men var så trött.

Vaknade imorse 6, har jobbat 7-12. Ska sen ut och jobba 18-21.30. Men det är likadant idag, jag ids inte dammsuga fast det behövs. Jag vill bara sova.....

Imorgon opereras Nelly, klockan 8 ska jag vara där. Sen på eftermiddan när jag har hämta henne då ska jag   hem med henne och sen tillbaka till Boden, vi har kurs imorgonkväll.

Men jag bloggar imorgon när jag har kommit hem från kursen så att ni får veta hur operationen gick.

Nu ska jag gå och lägga mig på soffan, kanske jag somnar en stund. Det är 3 timmar kvar innan jag ska iväg och jobba, så jag kan ju sova 2 i allafallBrows Men det är bäst att jag ställer klockan så att jag inte försover mig.

Ha de bra !!










Oooppppsss !!! + uppdatering

Har ju lovat er att blogga varje dag, men det blev ändrade planer igår Blushy 2 Jag kan berätta allt från början...


Vaknade på morgonen, var ganska nerövs  Nervous eftersom att jag skulle med Nelly till veterinären. Men samtidigt hade jag ställt in mig på att det är en juvertumör.

Kom till Gammelstan och fick träffa en veterinär, en ung tjej som jag aldrig har träffat tidigare. Hon kände på knölen och sa att det var bara att beställa tid för operation.
  
Så nu på Måndag klockan 8 ska jag var med Nelly där.

HÅLL TUMMARNA PÅ ATT DET ÄR GODARTAT !!!!

Sen for jag och handlade så jag var hemma cirka 12.30. När jag kom hem packade jag upp alla varor och sedan började jag städa och tvättade 2 maskiner. Borstade hundarna, men det känns som att det inte spelar någon roll. Det är hundhår överallt.

Jag hämtade Sanna runt 20, hon följde med en kompis hem efter skolan. Såg Idol och när det var färdigt tänkte jag:
- Jag ska bara slappa en stund här på soffan, sen kör jag workout passet med Jane Fonda innan Idol börjar om igen.

Egentligen är det ett aerobics pass, Aerobicshigh and low impact rättare sagt. Det tar 30 minuter och hon säger på videon att man har förbränt 200-400 kalorier under halvtimmen man har kört.

Vad tror ni händer ???

Jo, jag somnade på soffan och vaknade 20 över 1 och såg  att hela huset var mörkt. Så det var bara att gå upp och tvätta av sig, borsta tänderna och rasta hundarna en sista sväng. Sen fortsatte jag och sov till klockan 6 i morse.

Så nu har jag haft 2 lediga dagar...... Inte bra.

Men nu har jag precis kommit hem från jobbet, klockan 15 ska jag hämta Sanna på skolan och sen sticker vi ner till Boden. Vi ska träna på klubben, Maria skulle komma dit runt 17. Sen tänkte jag fråga Sanna om hon vill följa spåret annars kör jag Jane Fonda.

Nu ska jag gå igenom posten och dammsuga innan jag ska hämta Sanna, men jag kanske bloggar mer ikväll.

Ha de !!!

_____________________________UPPDATERING_________________________________

Jag är nöjd över träningen idag, jag och Sanna kom till klubben runt 20 över 4. Då började vi att bygga en bana. Det var en SM bana från 2006. Sen runt 17 kom Maria och tränade med oss, hon och Erika skulle ha kurs senare på kvällen.

Smulan följde bra, men givetvis kan det bli bättre. Men jag är ändå nöjd, bara det kan vara så här på tävlingen nästa helg oxå så vore det ju toppen. Jag kan inte säga detta nog mycke:
- Jag skiter i cert, bara jag kan få henne att ha samma tempo som på träning. Då kommer jag att vara supernöjd !!!

Sanna och Nelly får jag och Smulan se upp med, Nelly börjar bli väldigt säker nu. Hon har ett klockrent slalom, Smulan kan ju gå bra ibland och ibland fjantar hon sig.
Nelly har ökat farten, dom kommer att bli ett farligt ekipage. Så om Sanna bara lyckas att få Nelly att hålla nosen från backen, då ska det gå vägen.

Jag och Sanna kom från klubben ca kvart över 7, då åt vi middag. Sen har vi sett Idol och jag har legat på soffan och slappat.

Nu ska jag se hur röstningen gick på Idol, men jag bloggar imorgon.

Ha en fortsatt trevlig kväll !!!!






Snart sängen.

Idag när jag steg upp kvart i 7 så såg  jag att det blåste ute, inte lite Windy  Nä, det blev ingen cykling till jobbet. Det tar 20 minuter i vanliga fall men hade jag cyklat idag då hade det tagit 40.

   Sen skulle jag ju ha friskvård mellan 16-17, men som vanligt så händer det ju alltid saker på jobbet. Så halv 5 först for jag från jobbet. Skyndade mig hem och hämtade Sanna och hundarna och sen ner till Boden. Kom till klubben halv 6 så det blev ingen träning heller.

På kursen gick det bra. Jag tycker vi har så härliga deltagare, det är tråkigt att vi bara har 3 träffar kvar.

  Sen såg jag att KM:et i Boden är uppskjutet till 13/10, typiskt att jag jobbar den helgen oxåPouty
Det går kennelhosta, det är därför dom flyttar på det.

Stod och surrade med 2 deltagare från kursen, så jag kom hem för en timme sen. Har lite dåligt samvete att det inte blev någon träning idag, men jag får se det som en ledig dagHappy

Imorgon ska jag med Nelly till veterinären, så nu får ni hålla tummarna på att allt går bra.

Nu blir det sängen för mig, känner mig riktigt sliten.

Sov gott !!!!Good Night










Måndag 24/9


Igår gick jag och Sanna spåret med hundarna, jag med stavar. Fick en liten pik av en kompis åt Pier:
-Vars har du skidorna?? 
Brows 

Idag vaknade jag 6, har jobbat 7-16.30. När jag kom hem så hämtade jag bara Sanna, hundarna och stavarna och så blev det spåret igen. Det tar ca 1 timme att gå. Och jag har hört att när man går med stavar så förbränner man mer, men hur mycket mer vet jag inte. Någon som vet ??

Sen när vi kom hem så har vi dammsugat och plockat ut diskmaskinen. Åt middag, det blev rester från igår.
Jag håller på att bli tokig på hundarna, dom löser så mycke päls nu. Det är hår överallt.

Imorgon kommer jag att blogga lika sent som idag, för först jobbar jag 8-17 och sen så har jag och Tessan kurs och jag brukar då komma hem runt 21.30-22.00

Om det är fint väder imorgon så hade jag tänkt att cykla Bike Riding   till jobbet, det blir då 1.2mil fram och tillbaka. Men regnar det så tar jag bilen, jag har inga regnkläder. Måste köpa några så att jag inte kan skylla på vädret längre Happy 

Catti har skrivit att jag kan följa med henne och gå Måttsundsbacken, jag säger bara:

- CATTI !!! Vi tar det där till våren, då har jag nog den rätta kondisen för MåttsundsbackenLaugh

Nu ska jag gå och se på tv en stund innan det blir sängen.

Ha en fortsatt trevlig kväll !!!


_____________UPPDATERING !!!___________________________________________

Glömde ju att skriva, imorgon före kursen så ska vi träna lite Agility. Jag ska egentligen sluta 17 men kom sen på att jag slutar 16 för jag har FRISKVÅRD sista timmen. Så det blir järnet till stan och träna. Kursen börjar 18.30 och jag är nog nere i stan redan 16.30. Så 1½ timme blir det i alla fall.









Jag skäms !!!

  
Jag, Sanna och Maria har varit på klubben och tränat idag på förmiddan. Vi kom dit runt 10 och for ca halv 1. Men jag SKÄMS !!!!!

FY F''''N   vilken dålig kondition jag har !!!!!!!
Sweating 2

Om jag ska hinna springa undan Smulan så vore det ju faktiskt en bra ide om jag själv skulle ta och skaffa lite kondition. När vi sprang banan så kände jag :
  
- JAG ORKAR INTE !!!!!

Nä, nu j''''ar ska det tränas innan jag och Maria far till Sundsvall. Annars är det ju lika bra att vara hemma. Jag kan ju inte komma dit och så orkar jag inte springa banan.

SKÄMS PÅ DIG ANNELIE !!!!!!

Nu ska ni tracka mig Brows  så att jag inte bara tränar 1 dag och sen ids jag inte mer.

Så nu blir det workout programmet med Jane Fonda MINST 3 dagar / vecka och 3 dagar med 5 km-spåret + att jag ska ändra kosten.

Vet ni vad jag kom på, jag ska blogga varje dag så att ni ser vad jag gör. Jag brukar inte alltid skriva om jag har gått 5 km-spåret, men nu ska jag skriva ALLT så att ni kan skynda er och påpeka:

-ANNELIE, hur blev det med motionen idag då ?????Happy

  Då blir det mer press på mig själv. Jag kan ju ljuga och  skriva att jag har motionerat på bloggen, men Sanna vet ju om jag har det eller inte. Så då får ni fråga henne:

-Har mamma verkligen motionerat??

Då kommer hon säkert att skriva:

-Ja, hon tvingar med mig oxå.

Det brukar jag göra, jag tycker det är så tråkigt att gå själv Lol 

Nä, nu ska jag dammsuga och sen ska jag faktiskt gå och fråga om hon ska följa och gå 5 km-spåret Brows, varför vänta när man kan börja direkt?! Och man ska ju verkligen passa på, vi har ju ett sånt underbart väder idag.

Ha en riktigt härlig Söndag !!!






Juvertumör ?!?!?!?!


Det känns som att luften håller på att gå ur mig 
Pouty Ska aldrig oturen sluta för oss ????? Vi har upptäckt en knöl på Nelly, en likadan som Smulan hade.

Så idag har jag beställt tid hos veterinären, på Onsdag klockan 9.30 ska vi vara där.

VARFÖR ?????  

Varför denna otur ?!?!?!?!

Det enda man kan göra är att hålla tummarna på att om det är nu en juvertumör, att den är godartad.

Jag som har haft stenhård kontroll på Smulan, har kollat hennes mage hela tiden. Inte haft en tanke på Nelly. Men så helt plötsligt känner jag en knöl.


Jaja, vet inte riktigt vad jag ska skriva.......

En rolig sak vet jag då, jag och Tessan har ju börjat med Grundkursen i Agility. Men vilka duktiga deltagare vi har Bravo  Mycke beröm ska dom ha !!!!

Nä, nu ska jag fortsätta städa, håller på att helgstäda. Är ledig i helgen och vill passa på att njuta och göra precis vad jag vill, så därför gör jag bort att städa nu.

Ha en bra helg !!!

Nelly

Nelly

nelly


nelly

Energikick!!!

  Ja, energikick det har jag verkligen. Bouncy 3  Vet inte vars det kommer ifrån.
Idag tex har jag jobbat 7-12.30 , när jag kom hem så åt jag lunch. Sen bakade jag en sommarkaka och under tiden den var i ugnen passade jag på att dammsuga golven.

När kakan var färdig startade jag tvättmaskinen och satte mig framför datorn en liten stund. Efter ett tag kände jag att jag ville göra mer... Hmm 2 

Då tog jag blommorna och började plantera om dom, jag har köpt några nya blommor oxå. Sen fram med dammsugaren igen och dammsuga upp blommjorden, hängde tvätten och sen en snabb middag innan jag for tillbaka till jobbet och jobbade 18-21.

Nu har jag kollat runt lite på nätet, men känner att jag har mer energi och skulle vilja göra nå. Men samtidigt vore det nog klokast om jag gick och la mig, jag ska upp klockan 6 imorgon. Jag jobbar 7-17 imorgon.

På Måndag börjar jag och Tessan med grundkursen. Det ska bli superkul !!

Jag har lite dåligt samvete mot Smulan. Vi har inte tränat nå sedan kursen den 1-2/9, men nu blir det ändrig på det. Jag ska fara tidigare på Måndag så att jag är på klubben runt 16 så kan jag träna till 18. Sen ska jag träna henne före varje kurstillfälle, jag törs inte efter om jag blir ensammen på klubben. Det är ju så mörkt ute på kvällarnaBrows

Nä, nu tror jag att jag faktiskt ska gå och sova. Skrämma kroppen, den är inte van med tidiga kvällar.

Men ni andra får ha en fortsatt trevlig kväll.

GO NATT !!!






HA HA HA HA !!!!!


Jag kan inte sluta skratta  
ROTFL 

Måste få snabb blogga innan jag far på jobbet.

Anledningen varför jag inte kan sluta skratta är pga av min älskade SMULAN !!!

Jag håller på att laga mat så att jag hinner äta innan jag ska fara och jobba. Pier har varit ute på gården och hundarna oxå.

Plötsligt hör jag hur Pier börjar ropa på Smulan. Sen öppnas dörrren och Pier säger:

-Annelie, kom ut !

Jag tar på mig skorna och går ut och då säger han:
-Vi har fått en till höna.

Jag går mot hönsgården, men kan inte se något annat än dom vanliga hönorna och tupparna.
Då ropar Pier:

  -SMULAN KOM HIT !!!

Då ser jag mitt lilla hjärta Morph , hon står inne i hönshuset (husvagnen) och tittar ut genom gluggen som hönorna har ut till  hönsgården Belly Laugh 
Hon har krupit in under nätet och ätit upp brödet som Pier har kastat in till hönorna.

  Hon är så sööötttt !!!!Blushy 2

Jag sa till Pier att det hade ju kunnat vara värre, hon hade ju oxå kunnat äta upp hönorna. Men det var tydligen bara brödet som hon var ute efter och hon har aldrig visat agg mot hönorna tidigare.

Så nu har Pier gått runt hela hönsgården och kollat att hon inte kommer in igen, han har även gett hönorna nytt bröd.

Pier har bättre i foten, det var bara en kraftig vrickning.

Nu ska jag gå och äta innan jag måste fara på jobbet.

BYE BYE !!!!   Waving








Det blir en lång natt !!!

Sitter här och är orolig Nervous Pier har åkt till Sunderbyn på akuten, han har ramlat från ett hustak idag och har jätteont i foten, han kunde knappt stödja på den.

När han föll så höll han oxå i en kniv och när han ramlade så ristade han sig under hakan. Det här hade kunnat sluta riktigt illa  Scared 2 Jag hade velat följa men Sanna är ju hemma och nu när det är höst så tycker hon att det är obehagligt att vara hemma när det är mörkt ute.

Det är bara att sitta och vänta tills jag hör något........

Ha en fortsatt trevlig kväll / natt !






Snabbis !

Ja idag blir det en snabb blogg, jag ska snart fara och jobba men har dåligt samvete för att jag inte har bloggat under hela helgen fast jag har varit ledig.

Har inte varit frisk, har börjat snora igen och nysa. Jag fattar inte..... Jag har ju nyss varit sjuk.
Jaja, det är som det är.

Har bara tagit det lugnt hela helgen, men nu börjar jobbet om.
Idag: 14-21
Imorgon: 8-12 + 16-21
Onsdag: 12-21
Torsdag: LEDIG !!!
Fredag: 13-21
Lördag: 8-17
Söndag 7-17

Så jag kommer att få en tung vecka speciellt när jag inte känner mig riktigt kry.

Men man får bita ihop.

På Torsdag kommer Nina hem från Grekland, det blir roligt att få höra hur dom har haft det. Hon lovade att ta en massa bilder och lägga ut på sin blogg.
Funderar om jag ska ta Sanna och fara ner på  bruks och träna på Torsdag. Vi får se, mycke kan hända innan dess.

Nä, nu ska jag sluta här, måste på jobbet.
Men ni får ha de så bra !!!


Tupparna!


Nu kommer bilderna på tupparna som jag har pratat om:


Tupparna

Detta är är den äldre tuppen.

Tupparna

Detta är års-tupparna.

Det har börjat lugna ner sig i hönshuset nu, men från början var hönorna och pickade på tupparna hela tiden. Dom sprang även och jaga dom, speciellt dom yngre. Den äldre tuppen satt en dag helt plötsligt högst upp på hönsnätet. Nina och jag stod i köket och pratade, jag höll på att laga mat när hon helt plötsligt säger:

-TUPPEN FLYR !!!!! 
Scared 1 

Jag ropade åt Sanna, så hon fick springa ut och skrämma ner han från nätet.

Igår var jag ledig, HÄRLIGT !!! Jag tog det bara lugnt hela dagen. Jag bakade, tvättade men mest låg jag på soffan och bara njöt av min ledighet.

Idag har jag jobbat 7-16.30. Ska fråga Sanna om hon vill följa mig och gå 5km-spåret. Jag ser att solen lyser ute, man får passa på att njuta av den. Ska se en film sen ikväll när jag kommer hem.

Imorgon  och på Torsdag jobbar jag 13-21. Så jag då får jag sovmorgon. Jag älskar att jobba kvällar.

Sen är jag ledig FREDAG, LÖRDAG OCH SÖNDAG !!!

Jag är så sugen på att fara till Norge, Harsta. Eller rättare sagt Borkenes, där bor ju Smulan och Nellys mamma och pappa.
Det skulle vara roligt att få fara dit och fiska. Jag tycker Norge är så vackert land. Jag har alltid sagt att om jag av någon anledning skulle vara tvungen att flytta från Sverige så skulle jag flytta till Norge.

Men Pier har ganska mycke att göra så det får nog bli någon annan helg. Jag hade velat höst städa men hundarna har börjat lossa päls, så det får oxå vänta till dom är klara.

Kastar in en bild på en utav hönorna oxå


Tupparna

Nu ska jag gå, så ni får ha de så bra !!!














Åsa Emanuelsson

   
Ja, då var helgen över. Har varit i Boden på Agility-kurs. Åsa Emanuelsson var kursledare, hon kom med många bra tips och råd
Thumbs Up

Det är roligt att pröva ha en annan kursledare oxå bara för att få nya ideer och kanske ett annat tankesätt.

  En utav sakerna jag har lärt mig i helgen är att jag har ingen tillit till Smulan. Jag har alltid gått nära hinderna och väntat in henne innan jag har tordats springa till nästa hinder, men i helgen har Åsa skrikit efter mig (ja, inte bara mig) SPRING !!!!!!!!!!!!!

Jag måste helt enkelt lita på henne, måste tordas springa ifrån henne.

En annan sak är att jag måste sakta men säkert börja ta bort bollen, pipen mm. Samma kick som hon får av tex bollen ska hon kunna få av mig. Jag ska vara hennes motivation, men nu är det bara bollen som hon är ute efter. Eller som Åsa sa:
-Hon eyer bollen.

Jag måste oxå mentalt intala mig själv till Sundsvalls tävlingarna att:
- DET ÄR BARA TRÄNING  !!!!!!

Jag blir så stressad och känner press så att Smulan blir låg av det. Det är en av teorierna vi har. En annan är att det kan ha med löpet/skendräktighet att göra.

Men som sagt, JAG måste tänka att jag bara ska TRÄNA !!!


Jag har träningsvärk, i låren känns det värst. Tur att jag är ledig imorgonBrows 
Men jag tycker att vi har haft en skitkul helg.

Vi har sprungit ganska mycket, mycke fotarbete. Kanske man ska göra som Åsa berätta om en kvinna, den kvinnan tränar på 40 hinderShock 2  Jag som tycker 20 är nog.

Idag fyller Nina 19år !!! HURRA HURRA HURRA !!!!!

Kan ju passa på att gratta Nattis oxå som fyllde 17 år igår . HURRA HURRA HURRA !!!!

Har digitalkameran på laddning, så imorgon när jag är ledig ska jag gå ut och ta kort på tupparna. Jag har ju skrivit att jag ska göra det, men jag har glömt det.

Nä, nu ska jag gå och mysa med Smulan i soffan.

Men vi höres imorgon och så blir det lite kort oxå.

Ha de !!!!!!!!