KM !!


Kanske dax att blogga, det är ett tag sedan sist...
Kan ju berätta lite om vad som har hänt den senaste tiden:


Max har ju kommit hem och jag har försökt träna honom korta pass, han är lyhörd men visar fortfarande samma som förr, vissa gånger går det bra och vissa gånger går det dåligt..


Har tävlat i Drängsmark, men kommer inte riktigt ihåg hur det gick. Men blandade resultat var det i allafall...
Förra helgen när jag skulle fara och tävla i Luleå så tog jag bara Smulan med mig eftersom att Nelly givetvis hade börjat löpa, typiskt !!
Bestämde mig redan på Lördagmorgon:
Diskar Smulan ut sig i alla fyra loppen och tappar koncentrationen som hon har haft en tendens att göra, då ids jag inte tävla med henne, då får hon pensionera sig.

Vet att många har reagerat, men det känns inte roligt att fara och tävla med henne och sen vet man inte på vilket humör hunden är på, ska hon springa,lunka eller gå?!
Med Nelly är det ju en annan sak, hon springer ju varje gång men det är ju jag som felar i min handling, det kan ju inte hon rå för, hon gör ju rätt.

Så det var en nervös resa ner till Luleå på Lördagmorgonen, för trotts mitt beslut så är det ju faktiskt jag och Smulan som började Agilitykarriären. Så att vara tvungen att pensionera henne pågrund av min brist på tålamod och ork var ju givetvis inte roligt, men kändes helt rätt.

Men dagen började bra: en 2:a placering och sen en disk. Söndagen slutade med en 4:e och 5:e placering, så jag var mer än nöjd när vi åkte hem på Söndagen :)

I helgen har det varit KM i Boden och jag hade ju givetvis anmält både Nelly och Smulan, men Nelly löper ju fortfarande så hon fick stanna hemma.

Dagen började inte så bra, Smulan halv sprang och gick ur slalomet?! Men det blev ingen disk, men 10 fel och jag var nöjd med det.
Andra loppet gick betydligt bättre, en flytigare bana som passade Smulan bättre när det är lite längre mellan hinderna.
Jag höll på att klanta mig, så det höll på att bli en disk men jag lyckades fånga upp henne i sista sekund...
Sista pinne rev hon och vi fick 5 fel.

Men det räckte till att bli:  
                                 ****KLUBBMÄSTARE I ÅR OXÅ !!!****

Det kändes så j**la bra !!!

Vi får se om jag anmäler oss till Jokkmokk, är lite orolig hur jag ska klara det här med min astma när tävlingarna är i ett ridhus. Jag vet ju hur dålig jag har kännt mig av att träna i ridhuset under förra vintern, så vi får se hur jag gör..


Nu ska jag se på tv en stund innan jag ska sova.
Ha de bra !!