Sova.

När jag hade pratat färdigt med mamma så kom jag ju på att idag har jag fått en ny film från brafilm. Så den har vi sett nu, den hette:

World Trade Center.

Den gick och se men den var ganska så seg..... Men det är tragiskt det som har hänt.

Jaja, nu ska jag gå och sova, jag jobbar 7-16.30 imorgon. Så jag får se hur det blir med bokningen av hotellet imorgon....

Jag får sova på saken.

SOV GOTT !!! 
Pillow 






Osäker .......

Ååå jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra  Question Mark 

Det gäller Haparandatävlingarna, ska jag boka bara 1 natt på Stadshotellet eller 2 ??!! Samtidigt så kan jag ju köra mellan, det gjordejag ju  förra gången.

Nu  ringer mamma, återkommer så fort jag har pratat med henne.

Strax tillbaka!








Kursen.

Här kommer lite bilder av kursen idag. Jag måste gå och köpa mig en bättre kamera, jag fick radera flera för att det blev så dåliga bilder.

Nelly

Nelly i tunneln.



  Nelly

Såg på ett annat kort att Maximus har samma gnista i ögonen som Nelly 
Brows

Maximus

Nelly hade en bra fart idag, kolla vilket skutt .......

Nelly

Nelly

Hon är så söt .......

Nelly

Erika och Emma var instruktörer idag.


Erika

Det var allt för idag..

Jag ska be Sanna ta med sig kameran nästa gång oxå, men då får Pier ta kort för jag jobbar då.

Idag när vi kom hem så kom jag på en sak:

IDAG ÄR DET 1ÅR SEN SMULAN FICK SITT FÖRSTA EP-ANFALL !!

Ni som har sett ett Ep-anfall vet hur maktlös man känner sig och vilken ångest man har för att det ska komma fler anfall. Och jag önskar att ni som aldrig har sett ett aldrig ska behöva se det.

Ha en bra kväll !!









Sanna på kurs.

Hej igen !

Nu äntligen har jag jobbat helgen och kan fortsätta med mitt bloggande. I Fredags jobbade jag 13-21, igår 8-17 och idag 7-17. Så när jag har kommit hem har jag inte haft ork att sätta mig framför datorn och blogga.

Men igår orkade jag baka lite, gjorde jag en SUPERGOD Morotskaka 
Goofy  Men annars har jag bara slappat framför tv´n.
  
Imorgon är jag ledig och då ska jag med Sanna på kurs i Boden, det är Fortsättning 1 i Agility.  Det kommer även vara Onsdag och Torsdag oxå. Jag ska ta med mig Smulan och köra lite efteråt, om det nu inte står spö i backen.
Sen ska jag hem och röja lite här hemma. Men sen blir det bara ryggläge i soffan och njuta av ledigheten.

Nu ska jag vika sista av tvätten och sen funderar jag på om jag skulle ta och göra en tidig kväll, känner mig sliten.
Men imorgon ska jag blogga och jag kommer att lägga ut lite bilder oxå. Jag ska ha med mig kameran när Sanna är på kurs, så dom kommer jag att lägga ut här.

Men ni får ha en forstatt trevlig kväll.

BYE BYE !!!Waving








Utmanad !

  Hej på er!

Nu är det någon dag sedan jag bloggade, det har varit tufft på jobbet så all min energi är borta
PoutyChefen skickade upp ett nytt schema i Onsdags som innebär attt springer vi  nu in och ut hos vårdtagarna så kommer vi bara hinna öppna dörren hos dom och säga:
-Hej, hejdå !

Men vi kommer aldrig att godta det nya schemat.

På Onsdan när jag kom hem efter jobbet så skulle jag sätta ihop sista byrån åt Sanna, då har dom skicka fel. Så igår var det bara att fara till Luleå, men nu fick jag inte det som fattades. Det kommer att köras ut till mig men hur länge det tar vet jag inte.

Det är så typiskt när man planerar saker, jag hade tänkt att sätta ihop den sista byrån så att Sanna kunde tömma alla saker från v-rummet. Men nu ligger allt kvar på golvet.

Jag är så less på att allt ska j''''as Grrr 

Smulan har blivit utmanad av:
Calippo, Nova och Nelly, Theo och Engla.


Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange   reglerna för leken. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de sak kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

1) Smulan ligger många gånger på rygg när hon tuggar på benHappy, det har hon gjort sedan hon var valp. Jag fattar inte hur hon lyckas klämma fast benet mellan tassarna, men hon är en jäkel på det Brows   

2) ÄLSKAR VATTEN !!! När vi går 5km-spåret så finns det ett ställe där spåret går alldeles brevid vattnet och där ger hon järnet ner i vattnet. I våras fick jag skrika åt henne, jag var jätterädd att hon skulle hoppas i när isen precis hade börjat släppa från land.

3) Smulan har tidigare sovit i soffan, sin fåtölj eller på golvet brevid mig. Men nu, har hon börjat sova med oss i sängen. Flera nätter har jag vaknat av att hon ligger raklång mellan jag och Pier i mittenLaugh Har även börjat snarka, värren än en karl.

4) "Mammig", när jag kommer hem från jobbet "pratar" hon hela tiden. Hon springer iväg och hämtar benet och ska ge mig det, när jag går på toan och stänger dörren kraffsar hon på den eller så hör man hur hon "puffar" med nosen på den. Om jag lämnar dörren öppen då kommer hon in och lägger sig brevid mig, kommer Nelly då blir hon styv som en pinne. Om Nelly kommer och ska mysa med mig då kommer Smulan och tränger sig mellan, men då kör jag bort henne. Då sätter hon sig och piper, sen när Nelly har gått och hon får komma till mig då är hon ÖVERDRIVET glad.

5) Älskar att åka skoter men inte springa efter skotern. Om Pier kör så springer hon brevid men så fort han stannar så hoppar hon upp och sätter sig på skotern.

6) Pier väcker hon varje morgon, men inte mig. När jag vaknar och sträcker på mig brukar jag "låta" ett speciellt ljud, det hör hn och kommer som en raket upp i sängen.

Jag utmanar:
 
Aqua

Basker

Baby

Rocco

Charlie

Nelly


































































































Mer bilder.

Hej igen !!

Här kommer lite mer bilder på Sannas rum, men än är det inte klart. Vi har en byrå som ska monteras + en hylla som ska upp på väggen. Men fint blir det 
Thumbs Up 

Sannas rum

Här har hon tidigare haft en våningssäng som har varit röd, gul och grön. Alla möbler i hennes rum är nytt + lampan, duken, ljusen som står på byrån och den vita tavlan som hänger ovanför den här byrån. Vi ska montera en likadan byrå men den är hög och har 5 låder.
Bilden på henne som står på golvet ska jag köpa en ny ram till, en vit ram och sedan ska den hängas upp på den väggen som den lutar mot.

  Sannas rum

Nelly ska oxå få en ny korg, den matchar ju inte rummet säger Sanna Happy

  Sannas rum

I högra hörnet ligger byrån som vi ska montera ihop och den kommer att stå där den ligger nu.
Nelly måste ju oxå få vara med på en bildBrows


Sannas rum

Sängen är nog det som hon tycker bäst om, men vi ska köpa ett nytt överkast och nya sängkläder. Till vänster ser ni en hylla som står mot golvet, den ska upp ovanför sängen. Mattan köpte vi på rusta i Lördags den gamla passade inte in sa hon.

Sen blir det att fara och kolla på lite andra prydnader så att rummet blir färdigt. Vi ska oxå fixa ett fäste till Tv´n så att den kan hänga i taket + en hörnhylla så att hon kan ha videon/dvd + dekodern på.

Min favorit är tavlan, jag hade velat ha den själv men man kan ju inte ha 2 likadana.



  Tavla

Man kunde välja vilka kort man ville ha i. Sanna trodde först inte att den skulle bli nå fin, men när vi fick upp den på väggen tyckte hon något helt annatHappy

Nu ska jag gå och sova, men jag kommer att lägga ut fler bilder så fort vi blir klar.

SOV GOTT !!!!




Sannas nya rum.

  Har precis gjort färdigt Sannas rum. Nu är det målat och jag har städat golven, så imorgon ska vi montera alla nya möbler.
Så för mig blir det en till natt i soffan, men jag är ju van 
Brows

Idag fick vi fara till Luleå och köpa en till hink med målafärg, vi hade missbedömt hur mycket som skulle gå åt. Vi skulle BARA köpa färg + en present till Piers mormor. Men som vanligt när Sanna är med så blev det lite annat oxå tex en ny matta, lampa och en ny duk. Hon menade att det gamla inte matchade till hennes nya rum. Tacka vet jag när hon var mindre, då kunde man göra vad man villeBrows
Sen var vi en snabbis och kolla på vallhundstävlingen i Buddbyn. Det var en som körde när vi kom, va söta hundarna är när dom vallar. Man måste oxå ha bra röstresurser hörde jag Hysterical 

Monika hade redan kört och låg 1:a den lilla stund vi var där, hon skulle köra Maya senare. Hon bedömde att det skulle ta 1½ timme innan det skulle bli hennes tur. Hade det inte varit för att allt jäklades med Sannas rum så hade jag varit på tävlingen hela dagen.
Jag hoppas att det gick bra för dom i alla fall Happy 

Jag kastar in lite bilder på Sannas gamla och nya rum så att ni får se skillnaden.
Måste bara få berätta en sak:
Pier trodde att Sanna skulle bli besviken på den nya färgen, han sa:
-Jag tror att du kommer att bli besviken att ha ett bajsbrunt rum (färgen är Latte).
Igår kväll sa hon till mig:
-Jag har levt med hästarna och grisarna i flera år nu, så blir rummet bajsbrunt så nog tror jag att jag står ut med det   Laugh 

Här ser ni hästarna och grisarna mm:

Sannas gamla rum


När vi gjorde detta rum var Sanna bara 5år.

Sannas gamla rum

Sannas gamla rum


Så här ser rummet ut nu:



Sannas nya rum


Sannas nya rum

Så nu ska alla kontakter mm tillbaka + alla nya möbler in.
Men det får vi göra imorgon, jag ska gå och sova nu. Igår höll vi på till halv 2 på natten, jag ser nu att klockan är 00.49.

Så fort vi har gjort i ordning rummet så blir det fler bilder.

Sov nu så gott !!!




IKEA !!!

Hej svejs!

Idag har jag sovit till klockan 9, gick och la mig strax efter 23 igår kväll. Så jag känner mig ganska utvilad.

Klockan är nu 12.21 och jag börjar snart att jobba, börjar klockan 13. Sen imorgon stiger vi upp 8 för 9 då sticker bilen mot IKEA !!!!!

Vet inte om Pier ska följa, det kanske är bäst att jag och Sanna far själv så får man gå i lugn och ro. Sen på Lördag ska jag på vallning och på kvällen ska jag på ett möte med GSK och prata om Agility. Det skulle vara rolig om dom nappade på iden, då blir det ju närmare att fara och träna. Men vi får se hur det går.

Sen på Söndag så ska jag bara ta det lugnt och njuta av den sista lediga dagen.

Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen fara och jobba.

Hej då !!

Sömnsjuka?

  Jag tror att jag är drabbad av sömnsjuka, jag skulle kunna sova hur mycket som hellst. Känns det som i alla   fall.
  
Jag är nog inte heller världens bästa sambo, många kvällar har jag somnat på soffan och Pier har sovit själv i sängen.
Bland annat igår, vi skulle se på film hette det. Jo just, jag somnade i vanlig ordning och vaknade imorse 9 minuter över 6 på soffan med Smulan sovandes vid mina fötter.
Å vilken tur att jag vaknade då, jag hade ju inte ställt klockan och jag började jobba klockan 7.

Men annars är jag en sån som
Evelina, en snoozareAlarm Clock 3 Ställer klockan på kvart i 6 men stiger inte upp förrän klockan är 20 över 6. Många gånger har jag tryckte fel på mobilen och slagit av istället för att trycka snooz vilket har resulterat i att jag har försovit mig. Ibland har jag slagit av klockan utan att ha något minne av det.

Imorgon jobbar jag 13-21 men redan klockan 12 kommer en arbetskompis och hämtar mig, vi ska på ÅC på lyftutbildning mellan 13-16, sen har jag lunch mellan 17-18 och sen jobbar  jag 18-21.

Klockan är nu 19.39 och om jag ska vara ärlig så skulle jag lätt kunna gå och lägga mig nuWake Up
Det är nog sömnsjukaLaugh


Ha en bra kväll !!





Efterlängtat !!

ÄNTLIGEN !!!!
  
Nu har Pia ringt om Nellys provsvar:

  GODARTAD TUMÖR !!! 
Woohoo 

Jaaaaaaa, det känns så skönt att få slappna av lite. Men nu är det Smulan kvar, hon har fortfarande mjölk kvar. Igår kväll kände jag och då hittade jag 2 knölar, bättre än dom 5 jag kände förr. Sanna kände för någon dag sedan och hon sa att alla var borta, men dom här har hon missat.

Idag är jag ledig, imorgon jobbar jag 7-16.30, Onsdag: 13-21, Torsdag: 13-21 sen är jag ledig Fredag, Lördag och SöndagYes!!!!

På Lördag blir det valltävling i Buddbyn och antingen Fredag eller Söndag blir det IKEA !!!!!!

Nu ska jag fortsätta städa, sen ska jag röja undan lite saker ute på gården. Sen får det snöa hur mycket det vill.
Jag kanske bloggar mer ikväll.
Ha en bra dag och njut av solen  Sunshine !!!






GRATTIS !!

Jag måste bara få gratta Sanna för en bra tävling idag, hon kom 7:a med Smulan på KM:et i Boden. Inte illa pinkat Bravo Pier har filmat Nellys och Smulans första lopp, sen blev det för mörkt ute så att det inte gick att filma. Men Nellys första lopp har jag sett, VILKEN FART HON HAR Eyes Poppin !!! Hon kommer att bli livsfarlig på plan om Sanna bara lyckas handla bra.

Sanna frågade mig om hon kunde få köra henne idag, från början tvekade jag men såret är läkt och stygnen är ju borta. Men som jag såg på filmen så var hon ganska taggad.
 
Jag är stolt över Smulan oxå, jag tyckte hon gick fint på banan och hade ett fint slalom. Min lilla gumma Blushy 2 !!

Imorgon när jag slutar 16.30 ska jag och Sanna ner på klubben, jag ska pröva köra banan. Om den nu finns kvar förstås, någon som vet?! Om någon av mina klubbkompisar läser detta så har jag en fråga:

Är det någon som har pratat om när vi ska ta in hinderna ?

Nu ska jag gå och se Deal or No deal.

Ha en bra kväll !!!





????

Jag väntar fortfarande The Thinker Dom har inte ringt än, ändå gav jag dom både nummret hem och till min mobil. Jag ska ta och ringa dom på Måndag, jag är ledig då.

Idag har jag jobbat till 17, sen när jag kom hem gjorde jag pannkaka. Har precis varit med Sanna till Överstbyn, dom har en Undgdomsgård där som är öppet Fredagar mellan 18-24 så att ungarna ska ha nå att göra.

Pier har farit på Björknäs vårdcentral. Han har jätteont i revbenen, har svårt att andas och röra på sig. Jag själv ska bara slappa på soffan och se på Idol. Jag hade tänkt att följa med han men om dom skickar han till Sunderbyn då tar det flera timmar. Jag ska upp klockan 6 imorgon så jag vill inte sitta på akuten halva natten. Både imorgon och på Söndag jobbar jag 7-16.30.
 
Sanna ska och tälva på KM:et imorgon och jag hoppas att det går bra, jag ska hålla tummarna för henne och Smulan Thumbs Up 

Nu är kaffet klart så nu blir det ryggläge i soffan.

Ha en bra Fredagkväll !!!





Väntar.....

    Sitter här och väntar på att dom ska ringa från Gammelstan angående Nellys provsvar  The Thinker

Igår tog vi stygnen, dom hade börjat växa fast så därför blev det en dag tidigare. Hon mår bra och har under denna tid inte behöva ha någon tratt ?! Hon har varken slickat eller kliat, jag tycker det är konstigt eftersom att Smulan höll på hela tiden. Vi fick ju sätta strumpa på henne för att hon kliade hela tiden.

  Igår var vi på bruks och åt tårtaChompy Nattis, Mia, Markus, Linda, Peter och jag tror den sista hette Camilla, pratade om deras upplevelse på SM.

Nu är det ju klart att Nattis och Markus ska tillbaka nästa år, men vi kan få fler som far på SM. Maria vet jag har möjlighet att fixa det i Haparanda, Mia kommer jag inte ihåg hur mycket hon hade kvar. Men vi får hålla tummarna på att dom oxå får fara på SM  Thumbs Up 
  
Idag ska jag städa, sen klockan 14 ska jag vara i stan och hämta upp Sanna på Åhlens. Dom har varit och badat med skolan. Hon ville fara en sväng på bruks och träna med Smulan innan KM:et. Jag hoppas att Smulan håller tempo så att hon inte börjar gå på plan. Nelly är så pigg så jag tror att hon oxå skulle kunna vara med, men jag törs inte låta henne starta när vi nyss har tagit stygnen.

Nu ska jag börja städa så att jag hinner allt innan jag far till stan. Men jag bloggar mer när jag har hört Nellys provsvar. Jag har lämnat både nummret hem och till min mobil. Så nu är det bara att hålla tummarna på att det är ett positivt svar jag får Thumbs Up

Vi höres snart igen.....







Färdigt med agility.

Ja, nu är det färdigt med agility för iår, ialla fall tävling.

Jag skulle uppdatera på Lördagkväll när vi kom till hotellet, men det var 2 stycken tjejer som satt i foajen och kollade på IKEA saker !! Det fanns bara 2 datorer och dom hade beslagtagit dom ?!

I alla fall så är jag SUPER NÖJD med helgen 
Sunshine 


Vi har varit ca 40 -42 startande i Large klassen.
På Lördan började vi med Agility, kom 7:a. Idealtiden var 45 och vi hade 47.29, så det blev 2.29 i tidsfel men 0 banfel. Men min handling var USEL !!!  Vi hade lätt kunnat diskat ur oss om domaren hade dömt vägran.

I Agility internationellt kom vi på 15:e plats, fick en vägran. Jag svängde för fort så att Smulan smet mellan hindren. Men idealtiden klarade vi, vi hade 40.94 och idealtiden var 45.

I Hoppklassen kom vi på 13:e plats, där var det likadant som i första loppet, min handling. Idealtiden 35 och vi hade 38.72, så 3.72 i tidsfel men 0 banfel.
När vi hade kommit till Hotellet så duschade jag, sen gick jag och Maria ner och åt middag.
Vi hade stannat och köpt lite snask och skulle ta det lugnt på vårat rum.

När klockan var strax före 20 frågade jag Maria om vi skulle gå ut med hundarna innan Deal or no deal började. Men Maria ville smälta maten och jag höll med.
Då gick jag ner och rökte och det var då jag skulle blogga om dagens tävling när tjejerna satt framför datorerna.

Gick upp och började se Deal or nop deal, före pausen så kände jag mig lite frusen och drog på mig täcket. Och när pausen var så tänkte jag:
   - Varför ska dom ha den här f'''''de pausen !!! Slöt mina ögon och VIPS hade jag somnat.
Vaknade sen och såg att klockan var strax över 23 !!!
Väckte Maria så att vi fick gå ut med hundarna en sista sväng.
Tillbaka sen i sängen och sova.

  Söndagen började med Hoppklass, diskade ur mig. Smulan kom ur en tunnel och skulle in i slalomet så jag backade bak så att jag inte skulle trycka in henne i fel slalomingång. Vad händer?? Jo, jag backar FÖR mycke så Smulan sticker förbi mig och in i den andra tunneln som låg brevid slalometBrows

I Agilityklassen diskade vi oxå ur oss. Smulan har visat mig i helgen att:
- Visst morsan kan jag springa ifrån dig om jag vill.
Vi kom från ett slalom och sen var det lången sen ett hopp och brevid det hoppet var det ett annat hopp som hon skulle tillbaka över ( nu blev det mycke hopp, fattar ni nå alls av vad jag skriver?! Hysterical )

Ialla fall, så kommer Smulan från slalomet och jag ropar lången  och sen fram. Då sticker Smulan över lången sen över hoppet och då ropar jag :
-SMMMUUUULLLLLAAAANNNN!!!!! (Fattar inte varför jag ropar så när jag annars alltid ropar HÄR !)


För vad hon egentligen ska göra är att vända och hoppa mot mig, men hon sticker rakt över sista hoppet som är mål och diskar sig, sen kommer hon glad som en lärka tillbakaLaugh
  Jag skiter i diskningen, för det som känns så j'''la bra är att ÄNTLIGEN visar hon lite mer tempo på plan. Därför kallar jag dom diskningar som vi har gjort på Söndan för glada diskningar.

Vi är inget elit ekipage än, kommer kanske aldrig att bli det heller. Men visst känns det skönt när jag ser våra småa framsteg hos oss som Åsa Emanuelsson pratade om på kursen, VÅRA framsteg. Att man inte ska jämföra sig med andra. Och jag vet ju att Smulan kan springa snabbare, det visar hon ju när vi tränar. Men jag vill kunna få fram samma tempo på tävling oxå.

Jag har hettsat henne och sagt:
-Är du beredd ?? Och då har hon skällt. Åsa sa att jag skulle locka fram gnistan hos henne och det kan jag faktist säga att i helgen lyckades jag, men mer krut finns det i henne Brows Jag har varit tvungen att göra bakombyten på vissa ställen pga att jag inte hunnit före henne. Det kändes lite som panikhandling. Sista loppet höll jag på att krocka med henne pga att hon kom snabbare än vad hon brukar ut ur tunneln, fast jag sprang fortare än vad jag brukar.

Det kändes som att alla lopp som jag gjorde på Söndan gick lite snabbare och snabbare för varje gång.

Sista loppet var Agility internationellt, där kom vi runt felfria och klarade idealtiden. Vi hade 45.75 och idealtiden var 49 och vi kom på 8:e plats. Det hade inte kunnat sluta bättre, jag var så nöjd när vi for hem.

  Vi har haft många snabba konkurenter, några namn som ni kanske känner igen är:

Sven( tror han heter Karlsson) med Flax, hunden Birk (tror att föraren hette Tarmo Lainen eller nå sånt), en hund som for som en furie som hette Joplin. Den hunden vann några lopp. Första gången som jag har sett så många BC på en och samma tävling, majoriteten var BC.

Ni som inte känner till hundarna så kan jag säga så här:
- Tänk er Nova och Calippo fast snabbare !
Då kan ni ju tänka er Brows

Idag har jag och Tessan haft sista kvällen med Agilitykursen, tråkigt.... Det har verkligen varit roligt att se dessa deltagare göra sina framsteg och jag hoppas verkligen att vi kommer att se mer av dom.

Nu är klockan 23.12 och jag ska gå och sova. Ska ha sovmorgon imorgon, börjar inte jobba förrän klockan 13.

Det här blev en lång blogg, hoppas att ni har orkat läsa ändå hit.

Sov gott !!!!











Sundsvall!

Vill bara skriva att nu har vi kommit fram och resan har gått bra. Fint Hotell, men toan hade behøva renoveras:)
Har konstiga bokstæver hær?! Æ och ø ?!

Vi  rapporterar imorgon nær vi har kommit hem från tævlingen. Ska nu gå upp på rummet och kolla på tv innan det blir sængen. Vi har gratis internet :D
Sov gott !!

Nu är jag sugen !!!

Nu är jag verkligen sugen på vallning !!!
Ska berätta lite mer......
  
Idag jobbade jag till 16.30, sen for jag ner till Boden. Där köpte jag nya underkläder, sen for jag och Sanna på Max.
Efter det for vi på klubben, Tessan var där och körde med Milton när vi kom. Jag tog ut Smulan en sväng och körde bla Gungan, förra Torsdan när jag och Maria var och tränade så hoppade Smulan av gungan utan att ta i kontaktfältet. Det brukar hon inte göra men sista tiden har jag varit så inne på att få fart på henne så jag har inte brytt mig om kontakfälten.

Sen hade vi kurs, idag var det näst sista gången. När vi hade varit inne i klubbstugan och var på väg ut igen för att köra sista passet, då kommer det fram en tjej och säger:
  - Det är jag som är Monika.

Då föll 25-öringen ner
I've Got It!!! Det var ju hon jag mailade med om vallning.
Hon pratade om att hon kanske ska skaffa en kull på en tik, men först måste tiken bli godkänd vallhund.

GISSA OM ATT JAG ÄR SUGEN NU !!!

Hon ska skicka över lite saker om vallning till mig + att jag har redan börjat leta på nätet. Jag tappade ju helt suget på vallning när Smulan fick EP.
  
Den 19-20/10 är det tävling i vallning i Buddbyn. Vem tror ni ska dit och kolla ???

JO, JAG !!! Spaz

Vet ni vad jag sa till Tessan när Monika hade farit ?!
Jag sa:

- Som det känns nu så skulle jag kunna skippa resan till Kanarieöarna i Mars och lägga dom
12 000 som jag har sparat  till fickpengar på en  BC VALP !!!!Blushy 2

Jag måste gå och packa nu, imorgon sticker ju jag och Maria till Sundsvall. Men jag skulle kunna sitta hela natten och leta efter vallning på nätet istället.

Hoppas att ni  får en bra helg och så hoppas jag att ni håller tummarna för oss alla Boden ekipage !!

Jag bloggar på Söndagkväll så fort vi har kommit hem.

HA DE BRA !!!!!









Ååååååå !!!

Fick panik igår kväll. Började att tänka allt negativt som man inte ska tänka. Började ta ut saker i förskott. Tex:

  -Tänk om Smulan har juvertumörer igen och att dom är elakartade så att jag måste ta bort henne. Tänk om Sundsvalltävlingen nu i helgen är våran sista tävling tillsammans.

Det är farligt att börja tänka så där, man ser allt i svart. Men samtidigt tror jag att det är ett försvar, i allafall för mig. Om jag har ställt in mig på det värsta så känns allt så mycket bättre när det går bra. Om det går dåligt så säger man:
- Vad var det jag sa, jag förstod det.

Ja, som sagt var så ska vi ju till Sundsvall och tävla i helgen, sista tävlingen för iår. Det blir roligt att se hur tempot blir på plan.
Jag skulle ju så stort träna, men nu när man jobbar 100%+ att vi har kurser vissa kvällar så tycker jag att jag får inte tiden till att räcka till. Man ska jobba, träna agility, gå 5km-spåret, cykla, städa, tvätta, hjälpa Sanna med läxor, möten hit och dit. Man ska ju oxå ha något om kallas egenvård, bara rå om sig själv men sånt existerar inte längre.
  
Inte blir det bättre av att Pier inte är hemma på veckorna, det är 3:e veckan han är borta. Han kommer ju hem på helgerna, men som i helgen har han lagt nästan all tid till att fixa dräneringen runt brunnen. Och äntligen blev det klart, men nu till helgen när han kommer hem då har jag farit till Sundsvall. Jag vet inte om han far igen på Måndag, så vi kanske ses snabbt på Söndagkväll. Helgen som var så såg vi knappt varandra, jag jobbade.

Nog med tråkigheter, nu ska vi tänka positivt. Jag ska ställa in mig mentalt att i helgen ska bara jag och Smulan TRÄNA !!!
Hoppas att det fungerar då
Happy

Nu ska jag kolla runt lite på andras bloggar och sen blir det sängen för mig.
Jag jobbar 8-17 imorgon, sen tänkte jag hinna träna lite agility på kvällen. Jobbar 7-16.30 på Torsdag, tänkte städa och packa på kvällen för på Fredag jobbar jag 7-11 och sen bär det av till Sundsvall.

Ni ser ju vilka dagar jag har, men jag är nog LÅNGT I FRÅN ensammen om det.

  Ha de bra alla fullbokade människor !!!!! 

BYE BYE !!!Waving


_____________________________UPPDATERAT________________________________

Skäms faktiskt lite nu, jag glömde att på Torsdagkväll har ju jag och Tessan kurs igen. Pinsamt om jag hade glömt det Cover Up 

Jaja, jag får väl städa och packa när jag kommer hem efter kursen, så där runt 22 tiden Brows Jag tror att jag får använda Sundsvalls tävlingen till att vila, Maria får tävla med Smulan så får jag ligga och sova i tältet Too Funny 






Jag ger upp !!

  Nu har verkligen luften gått ur mig Pouty 

Jag har varit med Nelly till Gammelstad nu på morgonen, så nu ska man sitta och vakta telefonen ifall dom ringer. Annars så ska jag vara klockan 16 och hämta henne.

Men som pricken över i:et i detta helvete så har jag upptäckt nya knölar på SmulanCrying 1

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så mös vi en stund på soffan, jag låg och kliade henne på magen. Jag låg och kände på tuttarna som är fyllda med mjölk, hon är ju skendräktig nu.

Men då känner jag knölar i juverna, och inte bara 1  !!! Scared 1 

Jag har varit jättenoga med att kolla henne efter jag läste en tidning att när dom löper och är skendräktig så kan nya knölar komma, men dom här har inte varit den sista veckan.

Nu har jag pratat med veterinären, samma tjej som tog emot oss förra Onsdan när jag var med Nelly och det var även hon som tog emot oss idag. Jag förklarade situationen med Smulan, att hon har opererats tidigare för juvertumör. Jag ville veta om jag ska komma direkt med henne, men tjejen svarade:
  
- Vi opererar helst inte i mjölkfyllda juver, dom blöder så mycket då. Men vänta och avvakta tills juverna är normalstora igen och är knölarna fortfarande kvar, då kommer du in. Det kan bli knutar i juverna när dom har mjölk som sen försvinner när mjölken försvinner.

Så nu är det bara att vänta, vänta på att jag ska få hämta Nelly, vänta på vad hennes provsvar visar på knölen och vänta på att mjölken försvinner från Smulans juver...

Det är inte så konstigt att man tappar gnistan och ger upp....

Jag bloggar mer ikväll när jag har kommit hem så ni får veta hur det har gått med Nellys operation.

Men allt jag kan göra nu är att vänta, denna förbannade väntan...Kicking Dirt


_______________________UPPDATERAT________________________________________

Nelly mår bra efter operationen men hon är trött, vill bara sova. Hon har bara 2 stygn, precis som Smulan hade. Har funderat på en sak, om det nu är nya tumörer som Smulan har så har jag tänkt att fråga dom i Gammelstan om det är lika bra att sterilisera henne. Då blir det ju inte mer löp eller skendräktighet. Frågade veterinären idag på eftermiddan när jag hämtade Nelly, tjejen som tog emot oss på morgonen. Men jag tyckte inte att jag fick något bra svar på den frågan.

Jaja, vi får se hur det här slutar...

Nu blir det soffan innan det blir sängen.

SOV GOTT !!!!